Karaca belediye meclis üyelerine teşekkür etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için veda yemeği düzenledi. Başkan Karaca, 'Fethiye'yi hoşgörü içinde birlikte yönettik' dedi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 31 Mart Seçimleri’nin ardından görev süreleri sona erecek olan belediye meclis üyeleri ile veda yemeğinde buluştu. Çalış’ta düzenlenen yemeğe CHP, AK Parti ve MHP belediye meclis üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik içinde geçen yemekte konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 5 yıllık zaman içerisinde kıymetli zamanlarını Fethiye’ye hizmet etmek için ayıran belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Her siyasi partinin temsilcisi meclis üyeleri ile birlikte 45 yılı geride bıraktık. Fethiye Belediye Başkanı olarak bütün meclis üyelerimize, Fethiye’nin yararına olabilecek bütün kararlara imza attıkları için teşekkür ediyorum. Fethiye’yi hoşgörü içinde birlikte yönettik. Kararlarımızın %99’u oy birliği ile geçti. Buda Türkiye’de bir rekordur diye düşünüyorum. Fethiye’nin belediye başkanı olamaya özen gösterdim. Meclis üyelerimizde Fethiye’nin meclis üyesi olmak için özen gösterdi. Bu birliktelik burada kalmayacak. Önümüzdeki günlerde de tekrar kendileriyle birlikte beraber olcağız. Hepsi birbirinden seçkin ve değerli insanlar. Değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN