Karaca, 'Debboy Mevkiinin Çehresini Değiştireceğiz'

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, beraberindeki partililerle birlikte, Fethiye Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve muhtarlara 5 yıllık süreçte Fethiye’ye yapılan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler aktaran Alim Karaca, göreve devam etmesi halinde yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçireceğini belirtti. Muhtarlar da kendi mahallelerindeki sorunları ve talepleri Karaca’ya ilettiler.
Başkan Karaca, muhtarlar ile görüşmesinde; “5 yıllık süreçte pandemi, ekonomik kriz ve deprem felaketiyle karşı karşıya kaldık. Buna rağmen muhtarlarımızla birlikte, mazeret üretmeden hizmet ürettik. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi. 

Debboy Mevkiinin Çehresi Değişecek 
Sohbet sırasında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Aşıklar Tepesi’nin bulunduğu bölge için çok güzel bir projemiz var. Debboy’un tüm çehresini değiştireceğiz. 
Debboy mevkiinde, muhteşem Fethiye manzarasına hâkim bir noktada, toplamda 5500 m2’lik kullanım alanına sahip, ilçemize yakışacak modern bir kompleks yapımı için planlarımızı yaptık. Bu kompleks içinde 400 kişilik bir nikâh salonu, 500 metrekarelik düğün salonu ve etkinlik alanı, 300 metrekarelik fuaye ve sergi alanı, kafeterya, 2 katlı 60 araçlık kapalı otopark, 2 katlı 20 odalı 40 kişilik misafirhane ve şık bir restoran yer alacak.
Ayrıca, bu bölgede Aşıklar Tepesi’ne bir de seyir terası yapacağız. Fethiye’nin güzellikleri buradan kuşbakışı izlenebilecek. Fethiyeli olmanın ayrıcalığını hep birlikte yaşayacağız. Burayı Belediye işletecek, özel şahsa vermeyi düşünmüyoruz. Bu projemiz de her şeyiyle hazır. Fethiye halkı bize 31 Mart’ta “göreve devam” derse, ikinci dönemimizde bu hizmetlerin hepsinin birer birer nasıl gerçekleştiğini göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN