Karaca 'Seçime Hazırız'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP'de parti meclisinin bugün toplanacağını ve ardından adayların açıklanacağını söyledi. Başkan Karaca, 'Aday bu akşam belli olacak. Aday biz olursak halkımızın takdiri ile 1 dönem daha başkanlık yapmak istiyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP’nin Fethiye Belediye Başkan Adayının kim olacağı da merakla beklenirken, Parti Meclisi toplantısı saat 18.00’de yapılacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise toplantı sonrasında adayın açıklanacağını söyledi. 5 yıl boyunca çok çalıştıklarını belirten Başkan Alim Karaca, aday gösterilip, seçimi kazandığı takdirde pandemi ve ekonomik kriz nedeniyle yapamadıkları projeleri hayata geçirmek için çalışacağını ifade etti.  

“Salı Pazarına Büyük Bir Otopark Yapacağız”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Önümüzde bir seçim var. Aday bu akşam belli olacak. Aday biz olursak halkımızın takdiri ile 1 dönem daha başkanlık yapmak istiyoruz. Çalışmalarımızı çoğaltıp, vatandaşımızın yanında olmak istiyoruz. Fethiye’nin temel sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz. Parti meclisinden gece saatlerinde çıkacak olan kararla aday açıklanır. Biz zaten seçime hazırız. Seçmenlerimiz ne takdir ederse saygı duyarız. Önemli olan 5 yıl boyunca hizmet ettik ve çok çalıştık. Pandemi ve ekonomik krizden dolayı bazı aksayan projeler var. Onları hayata geçirmek istiyoruz. Salı pazarına büyük bir otopark yapacağız. Fethiye’nin trafik sorununu bir nebze olsa rahatlatmış olacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN