Karaca, 'Uygun Fiyatlarla Hizmet Vermeye Talibiz'

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca İnlice Plajı’nın geleceği için İnlice Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlendi ve Fethiye Belediyesi olarak İnlice Plajında yeniden hizmet vermeye talip olduklarını ifade etti. 
“Yurttaşlarımıza Uygun Fiyatlarla Hizmet Vermeye Talibiz”
Fethiye’nin İnlice Mahallesinde bulunan İnlice Plajı’nın işletme hakkı Nisan ayında Fethiye Belediyesinden alınarak, İnlice Yardımlaşma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği'ne verilmişti. Haziran ayının sonuna gelinmesine rağmen plajda hiçbir işletme faaliyeti yapılması üzerine Başkan Alim Karaca, mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.
Yaptığı açıklamada, “Belediye olarak, geçtiğimiz sezonlarda halkımızı nasıl memnun ettiysek; aynı şekilde, tekrar yurttaşlarımıza uygun fiyatlarla hizmet vermeye talibiz” diye konuşan Alim Karaca, sözlerine şöyle devam etti: “Bugüne kadar halkımıza uygun fiyatlarla, yurttaşlarımızın refahını gözeterek; layıkıyla işlettiğimiz İnlice Halk Plajı’mızın geleceği için, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Belediye olarak, geçtiğimiz sezonlarda halkımızı nasıl memnun ettiysek; aynı şekilde, tekrar yurttaşlarımıza uygun fiyatlarla hizmet vermeye talibiz”


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN