Karaca Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Karaca, projelerini anlattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, çalışmaları hakkında Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve muhtarlara bilgiler aktardı. 5 yıllık süreçte Fethiye’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Başkan Karaca, göreve seçilmesi halinde yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçireceğini söyledi. Muhtarlar da bölgelerindeki sorunları Karaca’ya ilettiler. 
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Aşıklar Tepesi’nin orda güzel bir projemiz var. Seyir terasları, kafe ve restoran hizmeti verilecek. Belediye işletecek yine özel şahsa vermeyeceğiz, bu projemiz hazır. Bütün yollar sıcak asfalt olacak. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Aras’tan da söz aldım. Ölüdeniz’e kadar sıcak asfalt… Kaldırımları ve aydınlatması ile Fethiye’ye yakışır bir şekilde olacak. Büyükşehir belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı hayata geçireceğiz” dedi. 
Açıklamasını sürdüren Karaca, “Türkiye Kürek Federasyonu Başkanını iki defa Fethiye’de davet ettim. Türkiye şampiyonasını da burada yapacağız. Alargadaki tekneler organizasyon için sıkıntı yaratıyor. Ama biz bu hususu Sahil Güvenlik ile çözeceğiz. Fethiye’de kararsız seçmen oranı yüzde 16’dan yüzde 5’e düşmüştür. Aramızdaki en yakın ikinci sıra adayımızla 13 puanlık fark oluştu. Ama bu trend her gün artıyor… 5 yıllık süreçte pandemi, ekonomik kriz ve deprem felaketiyle karşı karşıya kaldık. Buna rağmen sizlerle birlikte mazeret üretmeden hizmet ettik” diye konuştu. 
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, "Bu güzel ziyaret için teşekkür ediyorum. Alim bey, muhtarlarımızın sorunlarını dinledi ve notlarını aldı. İnşallah göreve devam ederse yapacak olduklarını anlattı. Muhtarlar Derneği Başkanı olarak 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimin Fethiye'ye hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN