Kaymakam Ertaş'tan SED Medya Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında işleyiş hakkında bilgi alan Kaymakam Karaman, çalışanlara başarılar diledi.
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Ertaş; “Öncelikle bugün 12 Ekim tam olarak 1 ayı doldurdum. Tabi ki de ziyaretlere çıktık. Sağ olsun medyamız ilk gelenlerdendi. Bizde SED Medyayı ziyarette bulunduk, tanımaya çalışıyoruz. Tabi ki de biliyorsunuz basın çok önemli, doğru haberin yayınlanması çok önemli ve bizim mesajlarımızın yayınlanması çok önemli. Bizim en büyük destekçimiz medyadır. Bir şeyi uygulayacak olduğumuz zaman ilk öncelikle basınımıza söyleriz. Basın sağ olsun bizim söyleyeceklerimizi kamuoyuna duyurur ve bize destek olur. Öncelikle biliyorsunuz dün ve dünden önceki günde 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu bana denk geldi. Gerçekten orada çok güzel görüntüler oluştu. Bu aynı zamanda Fethiye’mizin tanıtımı içinde çok güzel bir araçtı. Dün Federasyon Başkanımızdan verileri aldım toplamda 1 milyar izleyici kitlesine ulaşmış ve sizin sayenizde de bu katlanarak gidiyor. Çok güzel çekimler yaptınız arkadaşlar öncelikle teşekkür ediyorum. Ben önceden Fethiye’ye gelmedim ama bugünlere nasipmiş. Kaymakam olarak geldim. Dünyanın en güzel yerlerinden birisidir Fethiye. Cennet nerede deseler Fethiye diyebiliriz gerçekten çok güzel. Tabi ki de kendine has sorunları olan bir yer. Sorunsuz bir yer yoktur. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar. Sorunları çözmeye çalışacağız el birliği ile halkımızın desteği ile çözmeye çalışacağız. Ben 1 ayda edindiğim bilgi şu Fethiye halkı sıcakkanlı, misafirperver olduğunu gördüm. Yörük dostlarımız. Bende Kastamonuluyum. Kastamonu’ya benziyor. Adana’da 10 yıl görev yaptım. Adana insanına da çok benziyor. İnşallah el birliği içinde birlik olarak sorunları aşmaya çalışacağız. Sizlere de çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kulandı. 
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN