KİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDI

Girne Kolejin de okuyan Eva Beyza Akdeniz'in çizdiği resimler Fethiye Erasta AVM'de sergilendi. Çizgi film ve manzara resimleri olan sergiye halk ve çocuklardan ilgi yoğundu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kişisel resim sergisi açılışına Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve davetliler katıldı. 
2018’den itibaren çizdiği resimleri sergilediğini söyleyen 15 yaşında ki Eva Beyza Akdeniz “Resim yapmayı çok severim aynı zaman da kemanda çalıyorum. Burada son 3 yıl içerisinde yaptığım resimleri göstermek amacı ile bir sergi açtım. Örnek aldığım biri yok, küçükken film izlerdim oradaki karakterleri çizmeyi çok istemiştim. Sonradan manzara resimlerine kaydım. Burada 2018’den itibaren çizdiğim bazı resimler var” ifadelerini kullandı.
Kişisel resim sergi açılışında arkadaşları ve ailesinin de ilgisi ve desteği yoğundu. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Eva Beyza Akdeniz beraber bütün resimleri tek tek dolaştılar. Kaymakam Balcı kişisel resim sergisine yoğun ilgi gösterdi.
Sergi de duygularını paylaşan Eva Beyza Akdeniz “İlk sergim olduğundan dolayı heyecanlıyım, mutluyum ve birazcık gurur duyuyorum kendimle. Son günler de çok çalışmıştım o yüzden yoruldum ama sonuç beni mutlu etti. 23 Nisan’da yine aynı resimlerle bir sergi daha yapmayı planlıyoruz” dedi.
Kişisel resim sergisi ile ilgili konuşan Eva’nın annesi Derya Akdeniz “Kızımın ilk sergisi 60 adet resim sergiledik. Çok gururlu ve mutluyum. Sergi bizim için ilkti muhakkak devamı da gelecek” diye konuştu.


KIZININ GELECEĞİNE DAİR MESAJ
Sergi de kızı ile ilgili duygularını paylaşan Derya Akdeniz “Kızıma geleceğe dair mesajım hayallerinin peşinden koşmasını, hiçbir zaman için vazgeçmemesini, heves ettiği aklında kalan her şeyi yapmasını isterim. Hiçbir şeyi ertelemesini istemiyorum çünkü hayallerinin peşinden koştukça daha da gelişiyor ve ilerliyor ve bu onu çok mutlu ediyor. İnşallah hep hayallerinin peşinden koşar ve gerçekleştirir” ifadelerini kullandı.

KİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDIKİŞİSEL RESİM SERGİSİ AÇILDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN