'Kitap İmza Günü' Özer Olgun Kültür Merkezi'nde

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 'Kitap İmza Günü' programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde kitapseverleri bekliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

16 Şubat Cuma günü Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde buluşan Fethiyeli şair ve yazarlar, kitapsever vatandaşları bekliyor. Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen “Kitap İmza Günü” programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde olacak.

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut program hakkında yaptığı açıklamada, “Fethiye Edebiyat Grubu olarak Fethiye Belediyesi ile birlikte Fethiyeli yazar ve şairler ile kitap günleri programı düzenledi. FETAV ve Edebiyat Grubu’ndan arkadaşlar ile buradayız. Buradaki eserler halka sunuyorlar. Fethiye’de ki okurları buraya bekliyoruz. Bize verdiği desteklerden dolayı Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Halkımızı bekliyoruz” dedi.

'Kitap İmza Günü' Özer Olgun Kültür Merkezi'nde

Ayhan Gürtaş ise, “Fethiye’de 2 grup var. Bunlardan biri biziz. FETAV ve Fethiye Edebiyat Grubu olarak… Bugün hep beraber buradayız. Yazdığımız kitapları sergilemek için de burada bulunuyoruz. Akşam 19.00’a kadar buradayız ve Fethiye halkını bekliyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN