Kökten'den anlamlı hediye

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi'ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğu yönünde bir telefon alan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, konuyla ilgili hemen çalışma başlattı. Kısa sürede temin edilen aracı yağmurlu havaya rağmen Yakacık Mahallesi’nde yaşayan engelli Ahmet Ali Acar’a ulaştıran Başkan Adayı Kökten, insani görev olarak bu tür olaylara duyarlı olunması gerektiğinin altını çizdi. Her zaman engellilerin yanında olduklarını vurgulayan Kökten, kendisiyle iletişim kuran vatandaşa hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. 

Kökten'den anlamlı hediye

Doğuştan engelli Ahmet Ali Acar’ın ağabeyi Seyfi Acar, Başkan Adayı Kökten’e teşekkür ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Ahmet Ali Acar yeni sandalyesine otururken, kendisinin ve ailesinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Kökten'den anlamlı hediye

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Yakacık Mahallesi’nden bir vatandaşımız bizimle iletişim kurdu. Bölgede engelli bir tanıdıklarının yaşadığını ve kullandığı tekerlekli sandalyenin iyi durumda olmadığını söyledi. Bu konuyla ilgili hızlı bir çalışma yaptık ve aracın teminini sağladık. Şimdi de getirip kendisine teslim ettik. Şunu unutmayalım, hepimiz bir engelli adayıyız.

Kökten'den anlamlı hediye

İnsani görev olarak, toplumda bu tür olaylara duyarlı olmak zorundayız. Birlikte yaşarsak bu hayatı, herkes mutlu olur. Bizi arayan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışmaya imza attığımız için mutluyum. Her daim olduğu gibi vatandaşlarımıza el uzatacağız ve onlara yardımcı olacağız. Ayrışmadan bu tür konularda gönüllü olarak gerekenin yapılmasını sağlayacağız. Fethiye halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde toplumsal olaylarda anlık hizmet sunacağız. Her zaman engelli bireylerin yanında olacağız” dedi. 

Kökten'den anlamlı hediye

Engelli Ahmet Ali Acar konuşmasında, “Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e teşekkür ediyorum. Çıktığı bu yolda ekibine ve kendilerine başarılar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN