Kökten'den Hizmet Binası Ve Katlı Otopark Projesi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bir taraftan mahalle ziyaretleri ile sorunları tespit ederken diğer yandan ekibi ile birlikte Fethiye'ye yeni kazandırılacak projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Önümüzdeki hafta İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşeceklerini kaydeden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye’ye kazandırılacak olan yeni hizmet binası ile ilgili olarak istişarelerde bulunacak. Bölgenin tespitinde sivil toplum kuruluşlarının görüşünün alınacağını vurgulayan Başkan Adayı Kökten, otopark sorunun çözümü için yapılması planlanan katlı otopark ile ilgili olarak da Çevre Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye bir ziyarette bulunacağını söyledi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki hafta içerisinde de İçişleri Bakanımız ile bir görüşme yapacağız. Fethiye’mize yeni bir belediye binası kazandırılması yönünde bir projemiz var. Sivil toplum kuruluşlarının da görüşleri alınarak, tespit edilen bölgede yeni belediye hizmet binamızı inşa edeceğiz. Böylelikle bir nebze de olsun şehir içi trafiği yoğunluğunu azaltmış olacağız. Katlı otopark hususunda da 3 lokasyonda çalışmalarımız var. Tahsis çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki hafta Çevre Şehircilik ve İlkim Değişikliği Bakanımız ile bir görüşmemiz olacak. Mutlaka bu 3 alandan bir tanesinde katlı otopark projemizi hayata geçireceğiz ve Fethiye’deki otopark sorununu kökten ortadan kaldıracağız” şeklinde ifadeler kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN