Kökten, 'Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Devlet Hastane Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu ve çalışan personelin Tıp Bayramını kutlayan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kadın görevlilere karanfil dağıttı. Doktorlar, sağlık çalışanları ve sağlık kurumlarının önemine vurgu yapan Başkan Adayı Kökten; Fethiye’ye yapılan sağlık yatırımları hakkında da bilgiler aktardı. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı unutmadık. Çünkü onlar hayatımızın önemli bir parçası. 27 Mart’ta anjiyo merkezimiz açılıyor. Fethiye’de bir anjiyo ünitesinin olması bizler için sevindirici. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 500 yataklı devlet hastanesi projemiz Fethiye ve çevresine hayırlı uğurlu olsun. Hastanemizin inşaatına çok yakın zamanda başlanacak. Şu anda ihalesi verildi” ifadelerini kullandı. 
Fethiye Devlet Hastane Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu açıklamasında, “Hastanemizin işleyişi ve yapılması gereken işlemlerle ilgili bilgiler aktardık. 27 Mart’ta anjiyo merkezimizi açacağız. Daha sonraki süreçte halkımıza güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Bugün vesilesiyle ben de tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN