Kökten, 'Fethiye İçin Milat'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi'nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ankara dönüşü seçmen iletişim merkezi önünde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten; müjdelerini açıkladı. Kendisine bu programda MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ın eşlik ettiğini belirten Başkan Adayı Kökten, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hazırlamış olduğu projelere tam destek verdiğini ifade etti. 

HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ RAPORU GENEL BAŞKANIMIZA SUNDUK
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Öncelikle sizlere Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdim. Sayın genel başkanımız ile Fethiye üzerine sohbet etme imkanımız oldu. Kazandıracak olduğumuz projeler hakkında istişarelerde bulunduk. İl Başkanımız Sayın Oğuz Akarfırat’ın da katılımı ile toplantımızı gerçekleştirdik. Ben şu zamana kadar desteğini almadığım bir projeyi, siyaset için kimseye söz vermedim. Hazırladığımız bir rapor vardı, en önemli çalışmalarımızdan birisi Fethiye’yi il yapmaktı. Genel Başkanımızın 100. Yılda 100 İl projesini hepimiz biliyoruz. Burada yer almak için can atan birçok ilçemiz mevcut. Bunlardan birisi de Fethiye… Biz hazırlamış olduğumuz raporu genel başkanımıza sunduk. Bugün Fethiye için bir milattır çünkü biz de o projeye dahil olduk. Bunun görüşmesini yapan bir kardeşiniz olduğum için gurur duyuyorum. İnşallah Fethiye için hayırlı ve uğurlu olur” dedi. 

LAF DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİMİZİ GÖRDÜK
Konuşmasını sürdüren Başkan Adayı Kökten, “Körfez temizliği, katlı otopark, trafik ve yeni belediye hizmet binası projelerimizde genel başkanımız bizlere sonsuz desteğini sunuyor. Fethiye’yi çok seviyor ve kazanılmasını yürekten istiyor. Desteklerinden dolayı genel başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sonuç olarak anladım ki bizler 1 Nisan’dan itibaren laf değil hizmet üretebileceğimizi gördük. İçimizdeki bu hizmet aşkı ile önümüzdeki 5 yılda çok önemli işler başaracağız” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN