Kökten, 'Fethiye'Nin Marka Değerini Arttıracağız'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Göcek Mahallesi'nde bulunan tersane esnafı ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Esnafların sorunlarını dinleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, göreve seçildiği takdirde 1 Nisan tarihinden itibaren yıllardır çözüm bekleyen sorunları çözmek adına çalışacaklarını belirtti. Esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Kökten, 41 mahalleye eşit hizmet edeceklerinin sözünü verdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Göcek tersane bölgesinde bulunan esnaf arkadaşlarımız ile kahvaltıda buluştuk. Sorunları ve talepleri üzerine istişare gerçekleştirdik. Göreve seçildiğimiz takdirde 1 Nisan itibari ile kendilerinin tüm sıkıntılarını çözmek için canla başla çalışacağımıza söz verdik. Tüm mahallelerde olduğu gibi Göcek’e yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. Halkımızın istekleri doğrultusunda sorunları çözerek, Fethiye’nin marka değerini arttıracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN