Kökten, 'Hizmet Hükümet Desteği İle Gelir'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yaptığı açıklamada çalışmalarını değerlendirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, “Hizmet uyumlu büyükşehir ve ilçe belediyeleri işbirliğinde gelir” açıklamasına karşılık; Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, asıl hizmetin merkezi hükümet kanalıyla geleceğini söyledi. Seydikemer’in 10 yıllık süreçte önemli bir gelişme kaydettiğinin altını çizen Başkan Adayı Kökten, Fethiye projeler ürettiklerini vurguladı. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Fethiye’de ciddi bir imar problemi var. Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımız sürekli bu konuyu iletiyorlar. Bu konuda görüştüğümüz vatandaşlara söz verdik. Projelerimizi uygulayıp imar sorunlarını çözeceğiz. Önümüzdeki hafta bakanımız ile görüşüp, konu hakkında bilgiler aktaracağız. Bu sorunların tamamını ortadan kaldıracağız” dedi. 

HİZMET İÇİN MERKEZİ HÜKÜMET ŞART
Başkan Karaca’nın açıklamasına da cevap veren Başkan Adayı Kökten, “Asıl hizmet merkezi hükümet kanalı ile sağlanır. En iyi örneği ise yakınımızda bulunan Seydikemer… Bu ilçenin son 10 yılda geldiği durumu göz önünde bulundurup, sonrasında da Fethiye’ye bakarsak durumu anlayabiliyoruz. Seydikemer şu anda müthiş bir hizmet alıyor. Fethiye’nin ise bir hizmet aldığını düşünmüyorum. Bu yüzden Fethiye için çalışıp projeler üretmek istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN