Kökten, 'Ortak Akıl İle Hareket Edeceğiz'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Emlakçılar Derneği'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları hakkında Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz’a bilgiler aktardı. Dernek yönetimi ve üyelerin sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kökten, Başkan Oğuz’a dernek binası için yer sözü verdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Ön plana çıkan projemiz bütüncül imar planı. Yaşadığımız coğrafyanın tamamında imar sorunu var. Konut, ticari ve turizm alanlarını belirlemek adına bu çalışmamızı hayata geçireceğiz. Fethiye’de mevcut imar planları yapılmadığı için doğalgaz hizmetinden birçok mahallemiz faydalanamayacak. Dolayısıyla 2025 yılının sonuna kadar bu planları işlemek durumundayız. Yeterince konut alanı kalmadığını hepimiz biliyoruz. Odalarımız ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte karar vererek, önümüzdeki 5 yılı tamamlamayı düşünüyoruz. Projelerimizi uygularken kesinlikle ortak akıl ile hareket edeceğiz” dedi. 
Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz açıklamasında, “Muhammet bey dernek üyemizdir. Sektörün sorunlarını yakından biliyor. Çözüm önerilerimizi kendisine rahatlıkla aktarabileceğimiz bir arkadaşımız. Göreve seçildiği takdirde projelerinde her zaman yardımcı oluruz. Fethiye’nin en büyük sorunu konutla ilgili... Enflasyon nedeniyle konut üretiminde imalatında yavaşlama var. Biz üzerimize düşen her konuda kendilerine yardımcı oluruz. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN