Kökten, 'Sanayi Şehrin İçinde Kaldı'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Adayı Kökten, yeni sanayi sitesi ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen buluşmada MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi adayları ve partililer yer aldı. Sanayi sitesi esnafı ile kahvaltı yapan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hem sorunları dinledi hem de projelerinden bahsetti. Büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Kökten, esnafın isteği doğrultusunda çalışmaların yapılacağını vurguladı. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Fethiye şu anda imar planından dolayı sıkışmış durumda. Şehir içi trafik ve otopark sorunu yıllardır çözülemedi. Bu nedenle Fethiye’ye katlı otoparkı mutlaka kazandıracağız. İlçemize yakışır bir belediye hizmet binası kazandırıp, mevcut binayı taşıyacağız. Sanayi sitesi ve yat çekek yerinin de taşınmasıyla bir rahatlama olacak. İlk projelerimiz bunlar olacak. Büyükşehir belediye başkan adayımız Aydın Ayaydın hocamız su ücretleri konusundaki sıkıntıyı dile getirdi. Göreve geldiği takdirde bunu çözeceğinin sözünü verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız, Muğla’ya geldiğinde tüm projelerimizi kendilerine sunacağız” dedi.
Esnafların sorularını da cevaplandıran Başkan Adayı Kökten, “Bildiğiniz gibi bizim yeni bir sanayi sitesi projemiz var. Ama bu herkesi orayı taşıyacağımız anlamına gelmiyor. Çırpı Mevkii’nde düzenli bir sanayi sitesi oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte biz bunu hayata geçireceğiz. Sanayi maalesef şehrin çok içinde kaldı. Sizlerin bir kooperatif oluşturması ve daha sonra ortak akıl ile yola çıkmamız gerekiyor. Buradaki esnafımız ne istiyorsa, ona göre bir çalışma hazırlayacağız” şeklinde ifadeler kullandı.
Kökten, 'Sanayi Şehrin İçinde Kaldı'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN