Kökten, 'Sürdürülebilir Turizm İçin Geliyoruz'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, 'Fethiye Kalesi'nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağız' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çarşı bölgesindeki esnafları tek tek ziyaret eden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hayırlı işler diledi. Sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Kökten, projelerini de anlattı. Fethiye Kalesi restorasyonu, körfez temizliği ve diğer önemli projeleri ile turizmi 12 aya çıkaracaklarını belirten Kökten, gösterilen ilgiye de teşekkür etti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Ekibimizle birlikte çarşı esnafımızı tek tek geziyoruz. Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağımızı anlatıyoruz. Turizmin 12 aya çıkarılması konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Kış döneminde biz işletmecilerin ve turizmcilerin en büyük sorunu, misafir sıkıntısı… Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu kültürel varlıklarımızı harekete geçirerek, yıl boyunca turizm sektörünün canlı kalmasını sağlayacağız. Fethiye’de sürdürülebilir bir turizm ve ticaretin önünü açmak için geliyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh bizleri fazlasıyla mutlu etti. Çarşı esnafımıza teşekkür ediyoruz. Yabancı uyruklu kişilerle karşılaştığımızda İngilizce olarak, kendilerine yerleşik yaşadıklarını mı yoksa turist olduklarını mı soruyorum. Tatile gelenlerin beklentilerini veya gözlerine çarpan eksiklileri de soruyorum. Dışarıdan bir gözün bize ilettikleri çok önemli… Onların da fikirlerini alarak daha doğru projeler üreteceğimizi düşünüyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN