Kökten, 'Taleplerinizi Gündeme Aldık'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış Bot Kooperatifi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün de yer aldığı buluşma sohbet havasında geçti. Çalış Bot Kooperatifi tarafından kendilerine iletilen taleplerin gündeme alındığını kaydeden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye’nin geleceği için işbirliği içerisinde hareket edeceklerini belirtti. Kendisinin de turizm sektörü içerisinde bulunduğunu hatırlatan Kökten, Fethiye’ye katma değer sağlayacak projeleri hakkında bilgiler aktardı. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Turizm sektöründe önemli bir rol üstleniyoruz. Bu yüzden sizleri çok önemsiyoruz. Sizlerle terazinin aynı tarafındayım. Çalış kanalının temizliği ve kanalizasyon ile ilgili ilettiğiniz taleplerin tamamını gündeme aldık. Önümüzdeki 5 yılda turizmimiz ve geleceğimiz adına işbirliği içerisinde hareket edeceğiz. Ben de turizmin içindeyim biliyorsunuz. Sizlerle aynı dili konuşuyorum. Biz elimizden geleni yapacağız. Gelecek yıl turizm sezonunda yaşanan değişimi siz de fark edeceksiniz. Biz 7/24 sizlerin isteklerini yerine getirmek için çalışacağız” dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’e destek istediler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN