Köktener'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, 4 Ocak 1961'de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan '212 sayılı kanun' adlı düzenlemenin Resmî gazetede yayınlanışı sonrası her yıl 10 Ocak günü kutlanan 'Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seda Köktener mesajında, “Halkı bilgilendirmek amacıyla mesai gözetmeksizin her koşulda görevini yapan gazeteci arkadaşlarımızın özverili çalışmaları takdire şayandır” şeklinde konuştu. 
Gazetecilerin mesai gözetmeksizin her koşulda çalıştığını ifade eden Köktener, şunları kaydetti: "Demokrasilerin vazgeçilmezi olan basın, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan, düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin aracıdır. Halkı bilgilendirmek amacıyla mesai gözetmeksizin her koşulda görevini yapan gazeteci arkadaşlarımızın özverili çalışmaları takdire şayandır. Bu vesileyle cefakâr gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN