Kuşçu, 'Gelirler öğrencilerimize burs oluyor'

Salı pazarında kurulan ikinci el pazarında FETAV adına satış yapan emekli öğretmen Feray Kuşçu, elde edilen gelirlerle üniversite okuyan çocuklara burs verildiğini ifade etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İkinci el pazarında FETAV adına gönüllü olarak çalışan emekli öğretmen Feray Kuşçu, elde edilen gelirle öğrencilere burs verildiğini söyledi. Tezgâhtan A’dan Z’ye her şeyin bulunduğunu belirten Kuşçu, öğrencilerin okuyabilmesi için satışların devam edeceğini vurguladı.
FETAV üyesi emekli öğretmen Feray Kuşçu yaptığı açıklamada, şunları söyledi;
“Emekli öğretmenim. FETAV’da yardım amaçlı gönüllü çalışıyoruz. Etek, pantolon, t-shirt, sezona göre değişen kıyafetler getiriyoruz. Pazara bugün çok yoğun bir ilgi var. Burada bebek kıyafetlerimiz de var. Her çeşit kıyafetimiz var. Bu kıyafetler bize, bizi tanıyanlar tarafından bağış olarak geliyor. Tekrar satışa hazır hale getiriyoruz. Üniversitede okuyan 170 öğrencimiz var. Onlara yardım amaçlı satış gerçekleştiriyoruz. Aylık olarak onlara aidat gönderiyoruz.
Kıyafetler çöpe gitmiyor, değerlendirilmiş oluyor
Biz çok memnunuz, öğrenciler de memnun. Kıyafetler çöpe gitmiyor, değerlendirilmiş oluyor. Alabilecek olan da alamayacak olan da geliyor burada değişik şeyler gördüğü zaman beğendiklerini alıyorlar. Herkes memnun. Memnun olmasak kalabalık olmayız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN