Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne FTSO'dan teşekkür plaketi

Fethiye'de kurumlar arasında ikinci sırayı alarak vergi rekortmeni olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından plaketle ödüllendirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye ve bölgede sağlık alanında büyük katkılar sağlayan Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesini ziyaret eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı, kurumlar arası vergi sıralamasında ikinci ve Fethiye’de yaklaşık 560 kişilik istihdam yaratan Esnaf Hastanesine ekonomiye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu. 

Fethiye’de 2022 yılı için Gelir İdaresi Kurumu’nun yayınlamış olduğu verilere göre Kurumlar Vergisi sıralamasında Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye’de ilk 5’e girip, ikinci sırada yer alırken Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı beraberinde Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim kurulu üyesi Veli Önver ile Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesini ziyaret ederek, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soydemir, Hastane Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Başoğlu, Hastane Müdürü Atik Kocaman, Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal’ı kutlayıp, teşekkür plaketi sundu. 

“İstihdam çok önemli”
Programda konuşan FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Ülkemiz için istihdam çok önemli. İstihdam, Sayın Cumhurbaşkanımızın çok dikkat ettiği bir konu. Fethiye’de de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sağlık alanındaki faaliyetleri ve yarattığı istihdam ile kurumlar sıralamasında da vergi rekortmenliğinde ikinci sırada yer almıştır. Üyemiz yetkililerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Vergi rekortmenliğinde ikinci sırada yer almıştır”
Çıralı, “Her yıl vergi rekortmenliğinde başarılı üyelerimize ayrıca istihdam ve ihracatta dereceye giren üyelerimize teşvik anlamında bu ödülleri veriyoruz. Özellikle istihdam da başarısından dolayı hastanemize ödül vermek için buradayız. Ülkemiz için istihdam çok önemli. İstihdam, Sayın Cumhurbaşkanımızın çok dikkat ettiği bir konu. Fethiye’de de Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sağlık alanındaki faaliyetleri ve yarattığı istihdam ile kurumlar sıralamasında da vergi rekortmenliğinde ikinci sırada yer almıştır. Hastanemiz yetkililerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

“560 personelimizle hizmet veriyoruz”
Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak sağlık alanında 560 personelimizle hizmet veriyoruz. Böylesine istihdam da aileleri ile beraber hastanemiz 2 bin kişiye iş ve aş sağlamaktadır. Ayrıca Fethiye ve Türk ekonomisine de önemli şekilde katkı sağlarken, Pek çok kuruma da desteklerimiz yapılmaktadır. FTSO’nun bu ödüllendirilmesi bizlere kıvanç vermiştir.” ifadelerini kullandı. 

“Çalışanlarımız evine tok gidiyorsa bu en büyük ibadettir”
Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Başoğlu ise, ”Bizi en iyi şekilde temsil eden FTSO Başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizleri bizzat onurlandırdı. Günümüzde Türkiye’nin en önemli sorunları nedir denilse. Öncelikle işsizlik gelir. Sağlık konusunda hastane olarak, istihdama katkı yapmak bizim için büyük bir gururdur. Hastanemiz büyüdükçe hiçbir şeyden sakınmadan sağlık alanında hizmete devam edeceğiz. Hiçbir şekilde tüccar zihniyetimiz yoktur. Öncelikle, çalışanlarımızın daha rahat şekilde geçinebilmeleri için onlara desteklerimiz devam ederken, teknolojideki yenilikleri de hastanemize kazandırarak sağlık alanında en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bizim için çalışanlarımız evine tok gidiyorsa bu en büyük ibadettir. “şeklinde konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN