Mahalleler arası futbol turnuvası devam ediyor

22 Ocak tarihinde Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası devam ediyor. 25 takımın bulunduğu turnuvada 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kaymakamlık tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası devam ediyor. 22 Ocak tarihinde başlayan turnuvanın 3. haftası tamamlandı.
Turnuva hakkında konuşan Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Fethiye Kaymakamlığı ukdesinde yapılan Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 22 Ocak tarihi itibariyle başlamıştı. Bu hafta sonu üçüncü hafta maçları oynandı. Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Maçlarımızı hafta sonu akşamları oynuyoruz. Cumartesi ve Pazar günü akşamları saat 18.00’da başlıyor. Maçlar Değirmenbaşı Sentetik sahada oynanıyor. Karşılaşmalar küçük sahada 8’er kişilik takımlar halinde oynanıyor. Maçlar seyircilere açık, bazı mahalleler çok büyük ilgi gösteriyor. Özellikle Nif Mahallesi maçında tribünler komple doluydu. Bu da bizi mutlu etti’’ dedi.


MUHTARLAR TAKIMLARINDAN SORUMLU
Muhtarların takımlarından sorumlu olduğunu söyleyen Yiğit,’’ Mahallelerde toplam 25 takım müsabakaya katıldı. Muhtarlarımız bizzat takımlardan sorumlu. Tabi hal böyle olduğu için sıkıntı yaşamadık. Muhtarlarımıza bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bizim buradaki gayemiz sporun birleştiriciliğini, toplumsal barışı sağlamak adına bir turnuva düzenlemekti. Bu, ilçemizde düzenlenen ilk mahalle turnuvası. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Herkes çok memnun. Bu bağlamda tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.


FİNAL MAÇI FETHİYE ŞEHİR STADINDA OYNANACAK
Final karşılaşmasının Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacağını söyleyen Yiğit,’’ Maçlarla beraber önce 16 turu var sonra çeyrek final, yarı final ve final maçları olacak. Final maçımızı Fethiye Şehir Stadı’nda akşam tüm seyircilere açık oynayacağız. Kaymakamlığımıza yakışır bir turnuva olacak. Bu turnuvada bize destek olan Esnaf Hastanesi’ne sizler huzurunda ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN