Mandalinacı, EMITT'te Değerlendirmelerde Bulundu

Bu yıl 27'cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, izlenimlerini aktardı. Başkan Adayı Mandalinci, 'Muğla'da 13 ilçe olarak biz bir bütünüz' şeklinde ifadeler kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci yaptığı açıklamada, “Genel başkanımızın takdiri ile genel merkeze davet edildik. Orada genel başkanımız ile genel başkan yardımcılarımız, ve parti meclis üyelerimizin kararı sonucunda Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandık. Hemen memleketimiz olan Bodrum’a döndük ve çalışmalarımıza başladık. Bugün de İstanbul’da EMİTT Fuarındayız. Fethiye Belediyesi’nin standındayız. Alim başkanımız ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras burada. Bizler de Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak güncel yöre turizmi yani Muğla bölgesinin bütüncül turizmi olan Muğla yöresine ilişkin görüşlerimizi, fikirlerimizi tanıtım ile alakalı değerlendirme yapmak üzere buradayız. Hem Fethiye’mizi tanıtıyoruz, hem Bodrum’umuzu tanıtıyoruz” diye konuştu. 
Açıklamasını sürdüren Mandalinci, “Muğla coğrafyasındaki bütün Belediyelerimizi tanıtımına katkıda bulunacağız. Biliyorsunuz Muğla’da 13 ilçe olarak biz bir bütünüz. Bir bütünün çok güzel bir parçasıyız. Yöremizde de deniz turizmi, kongre turizmi, fuar turizmi bunların geliştirilmesi için bu tür fuarları çok etkili buluyoruz. Katılımlarımız sürecektir. Buradan da Fethiye halkımıza sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Hepimize hayırlı olsun. Kendilerini en kısa sürede Bodrum’da ağırlamak isteriz. Ben zaten şuanda Bodrum Belediye’sinin en genç Belediye Meclis üyesi olarak orada hizmetlerime devam etmekteyim. Sağ olsun dönüşümüzde Bodrum’da çok güzel bir kalabalık, coşku ile bizi karşıladı. Bodrum halkı bizi bağrına bastı. Ben inanıyorum ki Bodrum halkı bizi destekleyecek ve arkamızda duracak. Genç bir vizyon, genç bir Başkan ve genç bir bakış açısı ile Bodrum’da tekrardan Cumhuriyet Halk Partisi’ni oylarını arttırmış bir şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN