MİLLİ SPORCULARDAN ZİYARETLER

Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve beraberin de milli sporcuları ile Fethiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli'yi ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

15-21 Mayıs Gençlik Haftası olması sebebi ile Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve beraberin de milli sporcuları ile birçok ziyaret gerçekleştirdiler. Kaymakam Alper Balcı’nın ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’nin makamında gerçekleşen ziyaret samimi sohbet havasında geçti. 
Ziyaretler hakkında konuşan Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit,’’ 15 Mayıs itibariyle gençlik haftasının açılışını yaptık. 15-21 Mayıs arasında da gençlik haftamız devam ediyor. Bu hafta kapsamında bir takım faaliyetlerimiz olacak. Bugün milli sporcularımızla Sayın Kaymakam Alper Balcı’yı ziyaret ettik. Hafta boyunca da bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. Buradaki amacımız milli sporcularımızı onure etmek hem de diğer sporculara örnek teşkil etmek. O yüzden bu tür faaliyetlerden geri kalmıyoruz. Tüm halkımızı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’na katılmaya davet ediyorum” dedi.


“PRAG’DA ÜLKEMİZ TEMSİL EDİLECEK”
Ziyaretlere karate ve güreş branşındaki milli sporcular ile geldiğini belirten Harun Reşit Yiğit “Sporcular 13 yaşından 18 yaş aralığındalar. 2 yeni milli sporcumuz Avrupa seçmelerini kazandılar. Onları 19 Mayıs’ın bitiminde Prag’a göndereceğiz. Prag’da ülkemizi temsil edecekler. İnşallah iyi bir sonuçla dönecekler” diye konuştu.


“SPORDA ÜST DÜZEYDEYİZ”
Başarılar ile ilgili konuşan Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit “Başarı anlamında Fethiye olarak çok iyiyiz. Ama bu bizim için yeterli değil. Spora yönelim anlamında çok üst düzeydeyiz. Eskrimde milli sporcumuz Türkiye tarihinde kadınlarda ilk defa Avrupa ikincisi oldu. Güreşte ise 13 yaşında Türkiye 1.’miz var. Aynı şekilde judocularımız hafta sonu Maraş’taydı. Onlardan bir derece geldi. Birçok branşta başarılar geliyor” ifadelerini kullandı.

MİLLİ SPORCULARDAN ZİYARETLERMİLLİ SPORCULARDAN ZİYARETLERMİLLİ SPORCULARDAN ZİYARETLER

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN