Muhammet Kökten'den İlköğretim Haftası Mesajı

Ölüdeniz Turizm ve Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, İlköğretim Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Başkan Kökten mesajında; öğrenciler ve öğretmenler başta olmak üzere tüm eğitim camiasının yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi. Kökten, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Yeni bir eğitim yılına başlarken umutlarımızı, hayallerimizi ve heyecanımızı bir araya getiriyoruz. İlköğretim haftası, bilgiye açılan kapımızı bir kez daha araladığımız anlam dolu bir dönemin başlangıcıdır. Genç nesiller, yarının liderleri, bilim insanları, sanatçıları ve toplumumuzun şekillendiricilerisiniz. Her başarı, azim, çalışma ve inançla elde edilir. Tarihin her döneminde insanlığa değer katan milletimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yolunda en güçlü kaynak eğitimli genç nesillerimizdir. Eğitim; ailede başlar, okulda gelişir ve toplumda olgunlaşır. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güven içerisinde yaşamak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak, ancak ve ancak bilinçli, birikimli ve donanımlı bir eğitim ve öğretimle mümkün olabilir. Bu kapsamda tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin kısaca tüm eğitim camiasının ilköğretim haftasını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN