Olacak O Kadar'ın Yıldızı Tatil İçin Fethiye'yi Seçti 

 'Olacak O Kadar'da canlandırdığı sayısız karakterle hafızalara kazınan usta tiyatrocu Ahmet Çevik tatil için Fethiye'yi tercih etti. Tatilini fethiye'de  sonlandıran çevik SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’yi çok beğendiğini belirten tiyatrocu Ahmet Çevik yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. 
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Çevik şu açıklamalara bulundu;
 “Fethiye’yi çok beğendim. Gerçi gidip koylarını göremedik çok kısa bir tatildi bizim için ama inşallah daha uzun gelip, bütün koylarıyla bütün Fethiye’yi gezmek istiyorum. 
Biz Piknik Sepeti adlı oyunumuzla yaklaşık 2-3 senedir sahnelerdeyiz. Çok güzel ve her gittiğimiz yerlerde de şükürler olsun kapalı gişe oynadık. Şimdi yeni bir oyun daha var Eller Yukarı diye. Çok güzel bir komedi. İnşallah onu da eylül ayında provalara başlayıp, eylül ayının sonuna doğru bitirip sonrasında da hem Türkiye’de hem Avrupa’da turnelere başlayacağız. 
İnşallah güzel sponsorlar olursa Fethiye’de de oyun sergileyeceğiz. Ben uzun zamandır Fethiye’ye oyun olarak gelmiyorum. Birkaç görüşmelerim oldu. Fethiye’de oynamayı, insanları güldürmeyi çok isterim. 
Genelde tiyatroya gitmeyen insanlar Türkiye’de tiyatronun bittiğini falan söylerler, “tiyatro mu kaldı?” falan derler. Ama tiyatronun yanından, kıyısından, köşesinden bile geçse Türkiye’de insanların hala tiyatro salonlarını doldurduğunu, çok güzel bir ilgi olduğunu göreceklerdir. Ben nereye gitsem salonlar hep dolu. Özellikle pandemi döneminde insanlar sanatı gerçekten çok özlemişler. İnsanlar güzel bir şekilde hem tiyatrolara hem konserlere gidiyorlar, salonlar hep dolu. İnsanlar gidiyorlar ve sanatı yalnız bırakmıyorlar. 
Avrupa’da sanata karşı daha büyük bir açlık var. Biz özellikle Levent Kırca zamanında gittiğimizde, tiyatro tabiridir aslında o, kapı pencere kırılırdı. İnanılmaz bir ilgi var. Ben de şimdi kendi tiyatromda oralara gidiyorum. Yeterli duyuruyu yaparsanız oradaki insanlar da sizi yalnız bırakmıyor ama tabi ki orada iş yapmak, oyunu götürmek biraz daha zahmetli, işte orada biraz daha sponsorların çok olması gerekiyor ki vize işlemleri, uçaklar, oteller zor oluyor. Avrupa’ya iş çıkınca işin maliyeti de çok fazla artıyor. Matematiksel ilerleyip doğru seyirciye ulaşmak biraz daha zor. Ama başarıyoruz bunu.
Tiyatro iyidir. Eğer sizin bulunduğunuz yere bir tiyatro geliyorsa ya da konser geliyorsa bence “ya işim var, işte burayı bırakıp gidemem.” Gibi cümleleri bir taraf bırakıp tiyatroya ya da konserlere girmek gerekiyor. Çünkü sanat iyidir, insanı iyileştirir.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN