Ölüdenizspor'dan Esnaf Odası'na ziyaret

Bu sezon Muğla 2. Amatör Küme'de mücadele ederek şampiyon olup Birinci Amatör Küme'ye yükselmek adına mücadele eden Ölüdeniz Spor Başkanı Muzaffer Konakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla 2. Amatör Küme’de mücadele ederek şampiyon olup Birinci Amatör Küme’ye yükselmek adına mücadele eden Ölüdeniz Spor Başkanı Muzaffer Konakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Ölüdeniz Spor Başkanı Muzaffer Konakçı “Ölüdeniz Spor olarak Mehmet Soydemir’i ziyaret ettik. Kendisine küçük hediyelerimizi takdim ettik. Vakit bulduğu takdirde maçlarımıza teşrif etmelerini istiyorum. Biz 7 yıl aradan sonra ilk defa takım çıkardık. Ölüdeniz Spor olarak. Umarım iyi bir başlangıç yapacağız. Cumartesi günü saat 12’de Esenköy’de bir maçımız var yine bir Fethiye takımıyla oynayacağız. Umarım ilk başta başarılı olursak devamının da geleceğini düşünüyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ölüdeniz Spor Başkanı ve Yönetimine teşekkür eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir “Bugün esnaf odamıza yeni seçilmemizden dolayı Ölüdeniz Spor Başkanı ve yönetimi ziyarette geldi. Amatör kulüplere destek olmamız lazım. Fethiye de bulunan Tüm sivil toplum örgütlerinin destek vermesi lazım. Ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN