Özdağ Basın Mensuplarının Sorularını Cevaplandırdı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye programı kapsamında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Genel Başkan Özdağ, 'Zafer Partisi'nin, Muğla'da ve Fethiye'de çıkardığı belediye başkan adayları mevcut sorunları çözecek uzmanlığa sahip isimlerdir' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bir otelde gerçekleşen programa Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar meclis üyeleri ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın gündem üzerine değerlendirmelerde bulunduğu etkinlikte, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler aktardı. 

YÜKSELİŞİMİZ DURMADAN DEVAM EDİYOR
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı açıklamada, “Zafer Partisi genel seçimlerin ardından en çok oy kazanan ve en hızlı yükselen parti olduğu artık kamuoyunda da kabul görmüştür. Bu yükseliş durmadan devam ediyor. Geçen hafta İstanbul’da yapılan kapsamlı bir araştırmanın sonucu, partimiz 8,63 ile üçüncü sırada yer almaktadır. Partimizin oy oranının yükseliş nedeni Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini ve Cumhuriyetin kuruluş esasları tavizsiz savunmamızdır. Bunun yanında Türkiye’ye gerçekleşen kontrolsüz göç ile ülkemizin adeta sessiz bir işgale uğraması karşısında Türk halkının haklı itirazını dile getirmemizdir” diye konuştu. 

BÜTÜN SAHİLLERİMİZDE ADETA BÜYÜK BİR YAĞMA GERÇEKLEŞİYOR
Açıklamasını sürdüren Genel Başkan Özdağ, “Zafer Partisi’nin, Muğla’da ve Fethiye’de çıkardığı belediye başkan adayları; mevcut sorunları çözecek uzmanlığa sahip isimlerdir. Fethiye’de çevre kirliliği, imar, otopark ve çarpık kentleşme sorunları olduğunu biliyorum. Bütün sahillerimizde adeta büyük bir yağma gerçekleşiyor. Türkiye’nin dünya açılan kapıları olan turizm merkezlerinin, devlet çapında özel bir değerlendirmeye ve desteğe ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Zafer Partisi iktidarında bunu gerçekleştirme kararlılığı içerisinde olacağız. Eşsiz güzelliğe sahip Fethiye Körfezi’nin altının balçık olduğu, bunun temizlenmemesi ayrıca kirliliği engelleyecek önemlerin alınmamasından dolayı balçık miktarının arttığını biliyoruz. Bu balçık arttığı için buraya büyük gemiler yanaşamıyor. Fethiye Belediyesi’nden bunu beklememek gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çözmelidir bu sorunu. Bu sorun çözülürken ve kaynak aktarılırken, aynı zamanda milli değer niteliği taşıyan yerleşim birimlerinin doğru kentleşmesi ve evrensel standartlarda bir düzene kavuşması adına fikrini beyan edici belirli esasları belirleyici işleve sahip olması gerekir. Bununla ilgili hukuki düzenlemelerin yapılması gerektiği inancındayız. Zafer Partisi iktidarındaki politikalarımızdan birisi de bu olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN