Palet Demirel, aday adaylığını açıkladı

İyi Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Palet Demirel görevinden istifa ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Fethiye'ye hizmet etmek adına yola çıktığını belirten Aday Adayı Demirel, birlik çağrısında bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen programa İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Siyasette yer aldığı dönemden bu yana Fethiye’nin sorunlarına şahitlik ettiğini belirten İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Fethiye Belediyesi’ni tekrar kazanarak hizmet belediyesi haline getirmek istediklerinin altını çizdi. Göreve hazır olduğunu ve kazanacaklarını vurgulayan Aday Adayı Demirel, Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yapmış olduğu hizmetleri devam ettirmek adına göreve talip olduğunu dile getirdi. 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel konuşmasında, “Genel seçimleri geride bıraktık. Bölgemizin adayı Sayın Behçet Saatcı’nın önderliğinde her bir teşkilat mensubumuzu, üyelerimizi, gönüldaşlarımızı; genel seçimlerde gösterilen gayret ve alın terleri için tek tek tebrik ediyorum. İlçe Başkanım Sayın Tolga Turgutoğulları’nın davetiyle geçtiğimiz olağan kongrelerimizde yönetim kurulunda ilçe başkan yardımcısı olarak görev aldım. Ve partim için elimden gelen tüm gayreti gösterdim. Yönetim olarak girdiğimiz ilk seçim olan 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerde yaklaşık 25 bine yakın almış olduğumuz oyla Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir sonuç elde ettik. Ayrıca il içerisinde parti birincisi olduk. Uzun yıllardır devletim için yapmış olduğum memuriyeti, 15 Ağustos 2021 tarihinde Fethiye Kaymakamlığı’nda emekli olarak tamamlayıp, aktif siyasete atıldım. Evli ve iki çocuk babasıyım, Eşim Ayşe Demirel emekli öğretmendir, oğlum tıp fakültesinde 4. sınıf, kızım 7. sınıf öğrencisidir. Sayın İlçe Başkanımız Tolga Turgutoğulları’nın öncülüğünde siyasete girmem ile Fethiye sorunlarına şahit oldum. Yaklaşan yerel seçim ile birlikte Fethiye için herkesin yapabileceği bir şeyler vardır inancıyla iddiamızı ortaya koyuyoruz. Fethiye’miz için hizmet etme sevdasıyla sizlerin huzurunda Bismillah diyoruz” dedi. 

Konuşmasını sürdüren Aday Adayı Demirel, “Saygıdeğer Fethiyeliler, yeniden başlıyoruz. Biz Fethiye’yi 2019’da bıraktığımız yerden, yeniden başlamak adına İyi Parti Fethiye Belediye Başkanlığına aday adaylığımı ilan ediyorum. İyi Partili belediyeden CHP’li belediyeye geçen Fethiye Belediyesi’ni tekrar kazanıp hizmet belediyesi yapmak için bizde varız. Soframızı paylaşmak, birlikte güç bulmak, zorlukları güvenerek aşmak, imkanları herkes için kılmak, selamı yaymak için bu yola çıktık. Muğla siyasetine damga vurmuş efsane başkanımız Sayın Behçet Saatcı’nın yapmış olduğu hizmetleri devam ettirmek için yola çıktık. Partimizin kanaat önderliğinde her daim desteğini esirgemeyen Sayın Avukat Koray Hayvacı’nın desteğini aldığımız için bu yola çıktık. Buradan herkesi bir kez daha bir olmaya, beraber olmaya, hep birlikte Fethiye olmaya davet ediyorum. Evet hazırız, hem de çok hazırız ve mutlaka kazanacağız” ifadelerini kullandı. 
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, “Palet beyin basın açıklaması çok güzeldi, kendisini bu sebeple de tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum kendisine. İnşallah, Allah onu çıktığı bu yolda utandırmaz. Tekrardan hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN