Seydikemer'de Harun Sağır İstifa Edecek Mi ?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. Seydikemer'de mevcut Başkan Önder Akdenizli'nin karşısına Ak Parti'den aday adayları çıkarken, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır'ın görevinden istifa ederek, İyi Parti'den aday adayı olması bekleniyor. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer'de Yakup Otgöz'ün milletvekili seçilmesi sonrası meclisin oy birliği ile Önder Akdenizli belediye başkanı seçilmişti. Yerel seçimler yaklaşması ile birlikte Ak Parti’de mevcut Belediye Başkanı Önder Akdenizli'nin yanı sıra Salih Gümüş, Ramazan Kaynak ve Mehmet Tanır aday adaylığını açıkladı. 

İyi Parti için ise Harun Sağır ismi ön plana çıkmaya başladı. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’ın bir süredir kamuoyu araştırması yaptığı, toplumun talep ve beklentilerini dikkate alarak istişare sürecinde olduğu öğrenildi. 
Harun Sağır bu konuda henüz kesin bir açıklama yapmazken Belediye Başkan adayı olabilmesi için son olarak 1 Aralık 2023 Cuma günü istifa etmesi gerekiyor.

Harun Sağır kimdir ? 
Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Harun Sağır, 6360 Sayılı kanun birlikte ilçe olan Seydikemer’de esnaf arkadaşları ile esnaf ve sanatkârlar odasını kurmak üzere yola çıkmış ve 2014 yılında kurucu başkan olarak odanın kuruluşunu gerçekleştirdi. Kurulması ile yoğun bir yapılanma sürecine giren ve büyük mesafe kat eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2018 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alarak Türkiye’de büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Seydikemer’in tanıtılması için Bodrum ve Muğla’da tanıtım sergileri açtı. 
Siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve özellikle derneklerde aktif bir şekilde yer alan Harun Sağır, hâlen Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını yürütmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN