Seydikemer'de Karne Sevinci Yaşandı  

Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin karne sevincine ortak oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydikemer’de de karne sevinci yaşandı. Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı’nda gerçekleşen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Karne Dağıtım Programı’na katılarak, öğrencilere karnelerini verdi, sevinçlerine ortak oldu. Karne programında öğrenciler, Muğla Milletvekili Otgöz’ü, Kaymakam Büyüker’i, Seydikemer Belediye Başkan Vekili Büyükaydın’ı ellerinde çiçeklerle karşıladı. 
Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Belediye Projelerini takip için Ankara’da bulunan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin öğretmen, öğrenci ve velilere selamlarını iletti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN