ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN İFTAR YEMEĞİ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin MTAL bahçesinde iftar yemeği verildi. Birçok misafirin katıldığı programda çeşitli gösteriler de sergilendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı iftar yemeği programı düzenledi. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin MTAL bahçesinde düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, MHP MYK Üyesi Oğuz Akarfırat, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Samet Yüce, MHP İlçe Başkanı Osman Cura, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, BBP İlçe Başkanı Harun Güler, Ülkü Ocakları Diğer İlçe Başkan ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Yönetimi ve birçok misafir katıldı. Program iftar yemeği ikramı ve ilahi dinletisi ile başladı. Ardından Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salman Yellice’nin konuşmasıyla devam etti. Sonrasında misafirlere Osmanlı Şerbeti ve pamuk şeker ikramları yapılarak Semazen ve Hacivat Karagöz gösterileri sergilendi.
Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salman Yellice yaptığı konuşmada,’’ Mübarek Ramazan ayını idrak etmenin sevincini ve gönül huzurunu yaşadığımız bugünlerde özlenen eski geleneklerimizi hatırlamanın ve hatırlatmanın coşkusuyla bir program hazırladık. Saadete ve huzura kavuşmanın adı olan Ramazan ayı, manevi dünyamızı süsleyen ve tüm Türk İslam âlemiyle gönüllerimizi birleştirmenin mutluluğunu yaşatan bir aydır. Bu kutlu ayda, iftar sofralarında, sadece ekmeğimizi ve suyumuzu değil, sevgimizi, içtenliğimizi ve kardeşliğimizi de paylaşmalıyız. Bu kapsamda öncelikle hep birlikte bir araya geldiğimiz bu güzel geceden önce “Paylaşmak Vefadır” diyerek çıktığımız Ramazan kolisi dağıtımında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize, gönüllere dokunabilmemize vesile olan tüm hayırsever vatandaşlarımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Rekor addedilecek bir katılımla ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmenin manevi huzuru bizler için yegâne şeref kaynağı olmuştur. Yine, bu güzel gecede hep bir arada olmamıza, soframızı, ekmeğimizi ve dualarımızı paylaşmamıza desteği bulunan tüm gönül dostlarımıza da teşekkürü bir borç bilirim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yüce Allah’tan bu emeklerin ecrini sahiplerine kat kat vermesini niyaz ederim. Bir yanımıza Türklük gurur ve şuurunu, bir yanımıza İslam ahlak ve faziletini aldığımız bu kutlu yolda, bu mukaddes davada, Başbuğumuzu, Liderimizi, dava büyüklerimizi ve şehit ağabeylerimizi yol gösterici bilip köklü geçmişimizden devraldığımız bu sancağı bir adım daha ileriye getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Asla; yılmayacağız, yıkılmayacağız, yorulmayacağız. Sözlerime Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in bir vecizesiyle son verirken hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor, saygılar sunuyorum. Cenab-ı Hak, tuttuğumuz oruçları, ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN