Ülkü Ocakları'ndan Şehit Çakıroğlu İçin Lokma Hayrı

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi'nde teröristlerce canice katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına lokma hayrı yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen son ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin yıl dönümü nedeniyle Fethiye Ülkü Ocakları ilçe binası önünde lokma hayrı yapıldı. 

Ülkü Ocakları'ndan Şehit Çakıroğlu İçin Lokma Hayrı

Programa Milliyetçi Hareket Patisi (MHP) İlçe Başkanı Aldulkadir Tekin, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

“Şehidimizin ruhu şat olsun”
Lokma hayrı programı ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, “Ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu her yıl Fethiye Ülkü Ocakları olarak anmaktayız. Yaptığımız çeşitli faaliyetler ile Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na layık, ülkücü şehitlerimize layık bir materyal olarak bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Şehrimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun da söylediği gibi ‘Biz bu mücadelede 20 kişi kalsak da 30 kişi kalsak da asla mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.’ Allah’ın izni ile şehidimizin ruhu şat mekânı cennet olsun biz şehitlerimizi her yıl yüzlerce Fırat Çakıroğlu yetiştirerek intikamını almaktayız. Yaşasın Ülkü Ocakları” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN