Ülkü Ocaklarından, Kökten'e Destek Açıklaması

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i seçim süreci sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yapılan açıklamada lider, teşkilat ve doktrin dışında hareket etmeyeceklerini belirten Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı yöneticileri, MHP Genel Merkezi tarafından belirlenen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in yanında olacaklarını vurguladılar. 
Açıklamada şu ifadelere yer veriliyor; 
“Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı olarak lider, teşkilat ve doktrin dışında hareket etmeyiz. MHP Genel Merkezimizin belirlediği adayımızın yanında olacağız. Sizlerden istirhamım bizim söylediğimizin dışında asılsız haberlere itibar etmeyiniz. 31 Mart yerel seçimlerine giden süreçte Fethiye’de liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle adayımız Muhammet Kökten olmuştur. Fethiye Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı olarak seçim sonuna kadar adayımızı destekliyoruz sahada her türlü çalışmayı beraber yürüteceğiz. Tüm teşkilatlarımız adayımız ile 31 Mart akşamı Fethiye Belediyesi’nde 3 hilali dalgalandırmak için can siperhane mücadele edecektir.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN