ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile şehitler için saygı yürüyüşü düzenlendi. Özge Can Anıtı'ndan başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehitler adına saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş öncesinde Özgecan Anıtı’nda toplanan katılımcılara Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice konuşma yaptı Yellice konuşmasında “Fethiye Ülkü Ocakları Teşkilatı, MHP Fethiye İlçe Teşkilatı, AKP Fethiye İlçe Teşkilatı, AKP Gençlik Kolları Fethiye Teşkilatı, Kızılay Cemiyeti, Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri ile Dayanışma Derneği, 15 Temmuz Şehitler Derneği, Fethiyespor taraftar grubu, Bozkurtlarım, Asenalarım, doğru yol partisi Fethiye İlçe Teşkilatı, Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı, TÜRKAV, Türkiye Sağlık Sen ve Türk Büro Sen mensupları, Fethiye’mizin muhtelif sivil toplum kuruluşları, basınımızın güzide mensupları, saygıdeğer Fethiyeli hemşerilerim, Vatan Evlatları, Aziz Şehitlerimizin kutlu yol başçıları…. 
Fethiye Ülkü Ocakları olarak tertip ettiğimiz bu onurlu, gururlu, şanlı ve şerefli şehitlerimize saygı yürüyüşüne katılmak için hepiniz hoş geldiniz. 107 yıl önce bugün imkanı olmayan, silahı olmayan fakat dağlar kadar imanı olan aziz ve kahraman milletimiz şanlı şerefli ordumuzun saflarına katılarak dünyanın şah damarını kesmiş, düşmana korku dosta güven vermiştir. 

Bugün burada  “doğduğun yer değil, doyduğun ve her şeyden önemlisi kendini ait hissettiğin yer vatanındır” diyen Mehmet Çavuş’un,  kendisine nasıl yaptın diye sorulduğunda Cenab-ı  Hak’kın yardımı ile diyen Koca Seyit’in, konu vatansa gerisi teferruattır diyen Nezehat Onbaşı’nın, 9 yerinden şarapnel ve kurşunla yaralanan Mücahide Hatice Hanım’ın, düşmana saldırmasını engelleyen yaralı kolunu gösterip “şunu kesi ver kumandanım” diyen Ali Çavuş’un, “Yavrum anasız büyür, babasız büyür ancak vatansız büyüyemez” diyen Şehit Şerife Bacı’nın, Fevzi Çakmak’ın, Kazım Karabekir’in ve ismini sayamadığımız yüzlerce, binlerce kahramanın, Sarı Bozkurt Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ve izinden yürümek için toplandık. Çanakkale Zaferimizin 107’inci yılı kutlu olsun.  Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Birliğimiz daim olsun. Vatanımız, milletimiz var olsun” dedi. 

 Ardından Özgecan Anıtı’nda başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN