Vatandaşlar Mültecilerden Şikayetçi

Fethiye'de vatandaşlar, mülteciler konusundaki şikayetlerini çok kez dile getiriyor. Fethiye'de yaşayan vatandaş Cemal Çimen, mülteciler konusundaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye ve Türkiye genelinde mülteci sorunu vatandaşların canını sıkmaya devam ediyor. Fethiye’de yaşayan vatandaş Cemal Çimen, mülteciler konusundaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına belirtti.
“Mültecilerin gitmeleri bizim için daha iyi olur”
Mültecilerin gitmeleri bizim için daha iyi olur diyen Fethiye’de yaşayan vatandaş Cemal Çimen: “Mültecilerin gitmeleri bizim için daha iyi olur. Suriye’den gelen %99’u hep genç kesim. Eli silah tutan insanlar. Memleketlerini namuslarını bırakıp bizim memleketimize gelmişler. Anneleri babaları oradayken bırakıp gelmişler. Biz burada hep gençlere bakıyoruz. Bunlardan kurtulmamız lazım. Kültürlerimiz bir değil. Bunlara yapılan yardımlar bizim paralarımızdan gidiyor. Ben niye şuanda 15000 lira emekli maaşı almıyorum? Bizim askerlerimiz onları koruyor. Biz artık bu memlekette bitmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN