Yabancı Dil Eğitiminde MUTSO Üyelerine Özel İndirim

MUTSO ile Muğla English Explorer Yabancı Dil Okulu arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında, alınacak eğitimlerde, MUTSO üyelerine özel, tüm indirimlere ek yüzde 25 indirim sağlanacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), hayata geçirdiği Muğla İndirim Programı (MİP) kapsamında, üye işletmelere hem kişisel hem de mesleki anlamda fayda sağlayacak işbirliklerine imza atmayı sürdürüyor. 

Son olarak MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile Menteşe’de faaliyet gösteren Muğla English Explorer Yabancı Dil Okulu adına yetkili Mevlüde Kayalı arasında bir protokol töreni gerçekleştirildi. 

İmzalanan protokol çerçevesinde, Muğla English Explorer Yabancı Dil Okulu ve Kariyer Explorer Akademiden alınacak eğitimlerde, tüm MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına özel, kurumun sunmuş olduğu tüm kampanyalara ek yüzde 25 indirim sağlanacak.

Yabancı dil eğitimlerinde yüzde 100 öğrenme garantisi veren eğitim kurumu, yüzde 10 devamsızlık sınırı aşılmadığı takdirde, ilave hiçbir ücret alınmadan eğitimin tamamını tekrar vermeyi taahhüt ediyor. 

Ekim ayında ilk kurs döneminin başlaması planlanırken, indirimlerden yararlanmak isteyen MUTSO üyelerinin, kayıt esnasında, Odaya ait kimlik kartının ya da Odaya üyeliğini gösterir gerekli evrakın Muğla English Explorer Yabancı Dil Okulu’na ibraz etmesi yeterli olacaktır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN