ZAFER PARTİSİ'NDE KONGRE HEYECANI

Genel Başkanlığı'nı Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi, Fethiye 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. İlçe Başkanlığı'nda yapılan kongreye tek aday olarak giren Av. Umut Hepdizdar Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı seçildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’ne Zafer Partisi Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu Üyesi Önder Aksoy, Muğla İl Başkanı Ünal Yiğit ve üyeler katıldı. Kongreye tek aday olarak giren Av.Hepdizdar yapılan seçimli olağan kongrede 30 üyenin oyunu alarak Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı olarak seçildi.
Kongrede konuşma yapan Zafer Partisi Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu Üyesi Önder Aksoy “Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi aynı zamanda Kurucular Kurulu Üyesiyim. Bugün Zafer Partisi Fethiye Başkanlığı 1. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Katılım çoğunluğuyla Umut Hepdizdar Fethiye Zafer Partisi İlçe başkanımız olarak seçildi. Sabah Dalaman Zafer Partisi İlçe Başkanlığı Kongremizi gerçekleştirdik. Orada da Ramazan Şahin kardeşimiz ilçe başkanı olarak seçildi. Yarın da Allah nasip ederse Milas İlçe Başkanlığımızın Kongresi’ne katılacağım. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Ramazan’ın birinci günü olması sebebiyle, kongremizin yapılmasından ayrıca bir sevinç ve mutluluk duyuyorum. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olacak. Şimdiden Tüm Fethiye Halkı’nın, mübarek ramazanını kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah memleketimizi, milletimizi kazalardan belalardan korusun” dedi.
Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Ünal Yiğit “Öncelikle Fethiye’mize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bildiğiniz gibi Zafer Partisi 26 Ağustos 2021 tarihinde kuruldu. Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği fikrini benimseyen kadrolarla kurulmuştur. Temel ilkemiz, bilim, birlik, ve barış ekseninde olacaktır” diye konuştu.
Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı olarak seçilen Av. Umut Hepdizdar “Fethiye ilçemizde serbest olarak avukatlık yapmaktayım. Genel Başkanımız Profesör Doktor Sayın Ümit Özdağ önderliğinde kurulan Zafer Partisi’nin İlçe Başkanlığı’nı kurduk. Kısa sürede üye sayımızı tamamladık. Binamızı kiraladık. Bugün de birinci olağan kongremizi gerçekleştirdik. Türk Milleti, saray rejimiyle, muhalefet partileri arasında sıkışmış bir vaziyette. Biz bunun için Türk Milleti’ne bir çıkış yolu olmak amacıyla bu yola çıktık. Mücadele eden arkadaşlarımızla iyi bir birlikteliğimiz var. Teşkilatlanmamızı hızla gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda tüm Fethiyeli hemşerilerimin de Ramazan Ayı mübarek olsun diyorum. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
ZAFER PARTİSİ'NDE KONGRE HEYECANIZAFER PARTİSİ'NDE KONGRE HEYECANIZAFER PARTİSİ'NDE KONGRE HEYECANIZAFER PARTİSİ'NDE KONGRE HEYECANI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN