2. El Pazarına yoğun ilgi

Son gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar ihtiyaçlarını ikinci el pazarlarından görmeye çalışıyor.. Salı Pazarı kapalı alanında kurulan ikinci el pazarında birçok ürün yeni sahiplerini beklerken vatandaşlar kurulan pazara büyük ilgi gösteriyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yükselen kur fiyatları vatandaşın alım gücünü azalttı. Bu sebeplerden ötürü halkın yeni uğrak noktası Salı Pazarı’nda kurulan ikinci el pazarı oldu. Kıyafetten süs eşyalarına kadar birçok çeşit ürünü burada bulmak mümkün.

HaberHaberHaber
BUGÜN HALKIN YOĞUNLUĞU BİRAZ DAHA FAZLA
Halkın ilgisinin yoğun olduğunu söyleyen Fethiye Antika Severler ve İkinci Elciler Derneği Kurucusu ve Saymanı Çiğdem Çakar,’’ Burada Fethiye’ye çok Güzel bir değer kazandırdığımıza inanıyoruz. Hem ikinci el bakımından hem geri dönüşüm bakımından çok güzel bir oluşum içindeyiz. Arkadaşlarımızla birlikte 15 günde bir Salı pazarının kapalı Pazar yerinde bütün müşterilerimizi bekliyoruz. Eğlence, sosyallik adına gelebilirler. Burada çok değişik ürünlerimiz var. Plaktan pikaptan tutunda 2. El kıyafete kadar her şeyimiz mevcut. Buyursunlar gelsinler burayı zevkle gezebilirler. Onlara her türlü ürün konusunda bilgi vermeye hazırız. Bugün halkın yoğunluğu biraz daha fazla. Çünkü ekonomik bakımdan insanların alım gücü düştü o yüzden ikinci el eşyalara geri dönüşüm açısından çok fazla rağbet var. Bu da bizi mutlu ediyor tabi. Hem en azından ev hanımları birazcık olsun evlerine katkıda bulunabiliyor hem de daha güzel imkânlara yol açtığımızı düşünüyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN