Aday Adayı Çaylı, 'Emin Adımlarla İlerliyoruz'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ziyaret ettiği bölgelerde büyük bir teveccüh ile karşılandığını kaydeden Aday Adayı Çaylı, emin adımlarla adaylığa yürüdüğünü belirtti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yerel seçimler yaklaşırken, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı ekibi ile birlikte Fethiye genelinde halkın taleplerini dinliyor. Her fırsatta halkın arasında olduğunun bir kez daha altını çizen Aday Adayı Çaylı, Fethiye’nin mevcut sorunlarının çözümünün ancak Cumhur İttifakı ile olabileceğini söyledi. Halktan yoğun ilgi gören Çaylı, Fethiye’nin her sektörde hak ettiği payı alabilmesi adına tüm projelerin hayata geçirileceğini belirtti. 
Bölge siyasetinin sevilen isimlerinden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı yaptığı açıklamada, “Aday adaylığımı açıkladığım günden bu yana halkımızın arasındayım. Sürekli ziyaretlerde bulunarak hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyorum hem de mahallelerimizdeki sorunları tespit ediyorum. Adaylık yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Fethiye’nin otopark, trafik, körfez temizliği başta olmak üzere marka değerimizi arttıracak projeler ancak Cumhur İttifakı’nın desteği ile gerçekleştirilebilir. Halkımız da bunun bilincinde. Biz ziyaretlerimizde bu konuları ayrıntılı olarak dile getiriyoruz. Gösterilen ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN