Altyapısı tamamlanan bölgelerde elektrik kesintisi yaşanmadı

Fethiye'de altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanmıyor. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de bir süredir elektrik ve internet kesintileri yaşanırken, Fethiye Belediyesi ve ilgili kurumların altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde ise sorun olmaması vatandaşları ve esnafları rahatlattı. 
Fethiye Belediyesi’nin önderliğinde bir araya gelen kurumlar(AYDEM, MUSKİ, TELEKOM vb.) 2019 yılından başlayarak, çalışmalarını tamamladığı bölgelerde hiç elektrik ve internet kesintisi yaşanmadı. 

‘Altyapı yoksa, turizm de yok’ sloganıyla 2019 yerel seçimlerin hemen ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AYDEM, Telekomünikasyon şirketleri ve MUSKİ temsilcileriyle bir araya gelmiş, altyapı çalışması yapılması için önemli adımlar atmıştı. Bu süreçte Fethiye’de yapılan üst düzey altyapı yatırımlarının önemi enerji ihtiyacının arttığı yaz sezonunda daha da iyi görüldü. Altyapısı biten bölgelerde yaz sezonu boyunca elektrik veya internet kesintisi yaşanmaması vatandaşları ve esnafları sevindirdi.

Altyapı yapılmayan alanlarda çalışmalar yapılacak


Fethiye’de altyapı çalışması gerçekleşmeyen bölgelerde ise elektrik ve internet sorunu yaşanıyor. Halkın bu sorunlarını takip eden Belediye Başkanı Alim Karaca, altyapı çalışması tamamlanan bölgeler dışındaki sorunları da ele alarak ilgili kurumlarla görüşmeler yapacağı öğrenildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN