Anadolu Yıldızlar Ligi seremoni ile başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi sporun tabana yayılması, sporcuların daha fazla müsabaka tecrübesi kazanması, kulüplere ve milli takımlara sporcu alt yapısı oluşturması amacıyla bu sene Fethiye'de düzenlendi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minilig Türkiye birinciliği müsabakaları açılış seremonisine ilgi yoğun oldu. Bu kapsamda 50 ilden 375 sporcunun katıldığı ve 4 gün sürecek olan müsabakalar Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür ve Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, program hakkında açıklamalarda bulundu.
Kömür, “Anadolu Yıldızları” ilk defa yarışacaklar”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür, “Açıkçası çok çok kıymetli bir şey var. Şöyle bir farkı var “Anadolu Yıldızları” ilk defa yarışacaklar. Hiç daha önce müsabakaya çıkmamış ve daha önce seremoni yapmamış. Sporcularımızı biz Türkiye Şampiyonası’nda ülkemizin cennet noktası olan Fethiye’de bir araya getirdik. Açıkçası çok mutluyuz çok da gururluyuz” dedi.

Yiğit, “İçinde bulunmak istediğim bir organizasyondu”
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Güzel ilçemize gelen çok kıymetli sporcularımız ilçemize hepiniz hoş geldiniz. Ben de bir spor adamı olarak hep hayal ettiğim bu organizasyon hem kültürün hem sporun olduğu bu organizasyon. Bu anlamda sizlerin adına bakanlığımıza çok teşekkür ederim.  Tüm sporcularımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı ve uğurlu bir organizasyon olur. Hepinize tekrardan başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN