BAŞKAN OTGÖZ: 'İKİ GÜZEL OLAYI YAŞAYACAĞIZ'

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ramazan ayı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Otgöz mesajında 'Pandemi nedeniyle 2 yıldır camilerimizde kılamadığımız teravih namazını bu gece kılacağımızın heyecanını yaşarken, 88 yıl aranın ardından Ayasofya Camii'nde de ilk teravih namazının kılınacak olmasının büyük mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Otgöz mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Ramazan Ayı; paylaşma, yardımlaşma, bolluk, bereket ve günahların af olunduğunu mübarek bir aydır. İslam Alemi olarak inşallah bu mübarek ayın getirdiği güzelliklerden faydalanmak nasip olur. Dini anlamda derin manası olan Ramazan ayı, sosyal anlamda da insanlara önemli mesajlar veriyor. Oruç ibadetini yerine getirmenin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan bu ayın bizlere yüklediği misyonu yerine getirmek için Seydikemer Belediyesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da hazırladığımız gıda paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. 
Tüm dünyayı 2 yıldır etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 yıldır camilerimizde kılamadığımız teravih namazını bu gece inşallah idrak edeceğiz. Belediye olarak camilerimizde gerekli temizlik ve hazırlıkları tamamladık. 2 yıl aranın ardından camilerimizde kılacağımız teravih namazında koronavirüs pandemisinin henüz bitmediği gerçeğini unutmayarak maske kuralına özen göstermeliyiz. 
2 yıl aranın ardından camilerde idrak edeceğimiz Teravih namazı kalplerimizde büyük sevince neden olurken, 88 yıl sonra Ayasofya  Camii’nde kılınacak ilk teravih namazı da bizleri oldukça mutlu ediyor. 2 güzel olayı yaşayacak güzel ülkeme Ramazan ayının esenlik, huzur, bolluk, bereket getirmesini niyet ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Seydikemerli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, Türk İslam Alemi ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.” 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN