BÖLGENİN EN BÜYÜK FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl 12'incisi düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali vatandaşın yoğun ilgisiyle başladı. Bölgenin en büyük festivallerinden birisi olan festivalde yarın Edip Akbayram sevenleri ile buluşarak konser verecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye'de bu yıl 12'incisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali yoğun bir katılım ve renkli görüntülerle başladı. Yeşil Üzümlü Mahallesi’nde gerçekleştirilen festivalde Pazar gününe kadar çeşitli etkinlikler vatandaşları bekliyor olacak. Festivalin son günü olan yarın ise akşan 21’de Edip Akbayram konseri yapılacak.
Festivalde düzenlenen etkinliklerin yanı sıra kurulan stantlarda vatandaşlar alışveriş yapma imkanı da buluyor. Bölgenin en büyük festivallerinden birisi olma özelliğini taşıyan Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nde halı ve kilim satışı yapan Hüdayir Bekir“ El dokuması halı, kilim işine devam ediyoruz. Festival 1. gün olmasına rağmen gayet yoğun geçiyor. Büyük ihtimal Cumartesi ve Pazar günleri katılım sayısının çok fazla olacağını düşünüyoruz. 3 gün boyunca buradayız gayet iyi ve neşeli geçiyor’’ ifadelerini kullandı.

BÖLGENİN EN BÜYÜK FESTİVALİ BAŞLADI
PANDEMİDEN SONRA İLK FESTİVAL
Bölgenin en büyük festivalinin burası olduğunu söyleyen Cumhur Durmaz “Pandemiden sonra insanlar çok fazla sıkılmışlardı. Bölgenin de en büyük festivali zaten burası dolayısıyla Fethiye’nin birçok semtinden, köyünden Cumartesi ve Pazar buraya gelecek. Ben de ilk günden geleyim rahat rahat gezeyim dedim çünkü son gün kalabalık olacağı için stantları rahat rahat gezemeyeceğim ilk günden gezeyim dedim’’ dedi.

BÖLGENİN EN BÜYÜK FESTİVALİ BAŞLADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN