Büyükteke ailesinin acı günü

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke'nin babası Hasan Büyükteke vefat etti. Vefat eden Hasan Büyükteke Yeni Cami'de kılınan cenaze namazından sonra Arifler Köyü Köy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büykteke, Polat Büyükteke ve Müjde Büyükteke’nin babası Sanayi Esnaflarından Hasan Büyükteke vefat etti. Merhum Hasan Büyükteke, Merkez Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından dualarla Arifler Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazına Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Eski CHP İlçe Başkanı Özgür Kullukçu, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hasan Büyükteke’nin cenazesine katılan çok sayıda vatandaş Büyükteke ailesine baş sağlığı diledi. Hasan Büyükteke kılınan cenaze namazının ardından Arifler Köy Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi. SED Medya Ailesi olarak hayatını kaybeden Hasan Büyükteke’ye Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN