Dündar'dan SED Medya'ya Ziyaret

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla İl Başkanı Salih Dündar, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Özel Eğitim Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla İl Başkanı aynı zamanda Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, SED Medya bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Sohbet havasında geçen ziyarette eğitim merkezlerinde eğitim alan bireyleri topluma kazandırmanın önemi konuşuldu.
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Salih Dündar; “Bugün arkadaşımız, dostumuz değerli seda Köktener’i ve SED Medya ailesini ziyaret etmiş olduk. Sık sık görüşüyoruz, sık sık görüş alışverişinde bulunuyoruz. Fethiye artık eskisi gibi değil, bir avuç yere döndü. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Bu anlamda da gazetecilerin, yerelde basının duayen ismi, biraz önce konuşurken de dedi ki, “25. Yılımdayım.” Ben de kendi sektörümde, kendi işimde 25. Yılımdayım. Seda bey ile birlikte o kendi alanında, biz kendi alanımızda 25 yılımızı yani çeyrek asrımızı devirmiş olduk. Bu anlamda sohbet etmiş olduk. Hakikaten doğru haberciliği, haberciliğin ne olduğunu Fethiye’ye gösterdi, yaptığı işler ortada. Kendisiyle bir arada olmaktan, kendisiyle sohbet etmekten, kendisiyle değerlendirme yapabilmekten son derece mutluyuz.

Biz ekip görüyoruz biz burada. Bu ekip zaten özellikle kendi açımdan baktığım zaman ben ekibe, ekipçiliğe yatkın bir insanım, kendi işletmelerimde de aynı şekilde. Ekip olursa başarılı oluyor, ekip olmadan hiçbir şeyiz aslında ama totalde bir ekip olarak baktığımızda çok şey yapabiliyoruz. Seda beyi de bu anlamda biraz da kendime benzetmiş oluyorum. 
İnternet gazetecileri derneğine de başkan oldu, bu da bizi mutlu etti. Duayen bir abimizin, bir arkadaşımızın, bir dostumuzun olması. Bu görevinde de başarılar diliyorum. Fethiye’de basının bir arada olması, birlikte hareket etmesi bizi mutlu ediyor. Güzel çalışmalar var. Çünkü seçilerek buraya geldi. Seçim derken, seçimler de var önümüzdeki dönemde. Geçmişte de başarılı seçimler oldu. Önümüzdeki dönemde de inşallah hep beraber güzel bir seçim geçireceğiz. Bu noktada da basının desteğine ihtiyacımız var. Çünkü bireysel olarak ulaşabileceğimiz alan son derece sınırlı ancak basın bir şekilde doğru haberi yayarak bütün bölgemize, bütün ülkemize hatta dünyamıza ulaşabiliyor. Yerelde de bu noktada en büyük destekçimiz olacaklar. Allah kolaylık versin, başarılar diliyorum. İnşallah bizler de elimizden ne geliyorsa gerek siyasi gerek iş adamı gerek bir Fethiyeli olarak elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Nazik kabulleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN