Ahşap Haberleri

Ahşap Haberleri

Kadınlarımız Hem Öğrenecek Hem Sosyalleşecek

Milas Belediyesi tarafından kadınlara yönelik açılacak El Sanatları ve Dikiş Kursu’na kayıtlar başladı. Amigurumi, çanta yapımı ve ahşap boyama gibi el sanatları alanlarında yapılacak çalışmaların katılımcılara geniş bir yaratıcılık yelpazesi sunması hedefleniyor.

Kadınlar el emeklerini sergiledi

OPET Doğaya Saygı Projesi kapsamındaki kurslarda eğitim gören Bayır köyü sakini kadınların el emeği ürünleri bir sergide toplandı. Marmaris’in Bayır Köyü’nde açılan sergide; takı yapımı, ahşap süsleme ve su kabağı süsleme eğitimlerine katılan kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler yer aldı.

“Dekoratif Ahşap Süsleme” sergisinin açılışı gerçekleştirildi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdunda misafir edilen deprem bölgesinden gelen vatandaşlara yönelik açılan “Dekoratif Ahşap Süsleme” kursunun sergisinin açılışını gerçekleştirildi.

2 KATLI AHŞAP EVDE YANGIN ÇIKTI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan 2 katlı ahşap evde yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu söndürüldü.

EL EMEKLERİNİ SATIYORLAR

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı’nda el yapımı ürün severleri bekliyor. Kurban Bayramı tatilinde de özellikle akşamları tatilcilerin tercih ettiği yerlerden biri olan stantlarda birbirinden güzel ürünler satılıyor.

El emeği stantları bayram boyunca açık

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle Beşkaza Meydanı’nda kurulan “El Emeği Göz Nuru Stantları”, bayram dolayısıyla tüm hafta açık olacak. Stantlarda çantalar, el örgüsü büstüyerler, patikler, oyuncaklar, takı, ahşap ve cam eşyaları bulmak mümkün.

AHŞAP EVDE YANGIN

Fethiye İnlice Mahallesi Ayvadibi Sokak’ta saat 20.30 civarında inşaat aşamasında ki ahşap ev de çıkan yangın, Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.

El emeklerini satıyorlar

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı’nda el yapımı ürün severleri bekliyor.

Oyuncakları Geçmişten Geleceğe Taşıyor

Emekli öğretmen Erol Hıra çocukları televizyon ,tablet ve televizyondan uzaklaştırmak amacı ile çocukluğunda kendisinin ,hatta babasının oynadığı oyuncakları yaşatmak ve geleceğe taşımak amacı ile ahşaptan,metalden oyuncaklar yapıyor.Erol Hıra yaptığı oyuncakları tanıtmak amacı ile 20 Kasım Cumartesi günü FETAV Binası’nda sergi düzenliyor.

Çiftlikte 3 katlı villa alevlere teslim oldu

Fethiye’de kullanılmayan 2 katlı 2 ahşap bina, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

Dalaman’da Ev Yangını

Muğla’nın Dalaman ilçesinde çatısı ahşap binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, evde büyük hasar oluştu.

Alevler Ahşap Evi Yuttu

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Beyobası Mahallesinde meydana gelen ev yangınında 1 ev tamamen, diğeri ise kısmen yandı.

Alevler Ahşap Evi Yuttu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, çıkan yangında 2 katlı ahşap ev tamamen yandı. Çıkan yangın sonrası bir anda alev topuna dönen ev kullanılamaz hale geldi.

Kayaköy’de Yangın

Fethiye Kayaköy’de kullanılmayan eski bir yapıda çıkan yangında ahşap bölümler yandı.

Kafaca’da Bir Ev Alevlere Esir Oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesinde İsmail Kallem’e ait ahşap binada çıkan yangında ev tamamen yandı.

İki Katlı Yayla Evi Yandı

Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylası Kadıkahvesi mevkiinde iki katlı ahşap yayla evi çıkan yangında tamamen yandı.

Ula’da Ev Yangını

Muğla’nın Ula ilçesinde ahşap binada çıkan yangın çevredeki ev ve işyerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Dalaman’da ahşap ev yangını

Dalaman Çöğmen Mahallesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yanında ahşap bina kullanılmaz hale geldi.