Akaryakıt Zammı Haberleri

Akaryakıt Zammı Haberleri

Vatandaşlar akaryakıt zammına isyan etti

ÖTV zammı sonrası üç ayda zam üstüne zam gören akaryakıtta yeni artış kapıda. Yüzde 25 artış sonrası 90 doları aşan petrol fiyatları durmuyor. Analistler petrol için 3 haneli rakamları telaffuz ederken vatandaş ise zamlara isyan etti.

AKARYAKIT FİYATLARI NE DURUMDA?

Akaryakıt fiyatları ile güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları, araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. İşte, 18 Ekim akaryakıt zammının ardından güncel motorin ve benzin fiyatları...

Benzine indirim motorine zam!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı.

AKARYAKIT ZAMMINA ÇÖZÜM BİSİKLET

Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlar nedeniyle şehir içi ulaşımda sağlıklı, hızlı ve ekonomik olan bisiklet vatandaşların yeni tercihi oldu.

Kansız “Akaryakıt zammına çare vergi indirimidir”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız son günlerde yükselen akaryakıt fiyatlarının vatandaşa taşıyamayacağı bir yük oluşturacağını belirterek geçici süreliğine de olsa akaryakıt fiyatları üzerindeki vergilerin azaltılması gerektiğini söyledi.

Fethiye’de akaryakıt zammı trafiği

KDV yani vergi indiriminin akaryakıt fiyatlarında da uygulanarak benzin ve motorinin fiyatının 13 TL'nin altına düşeceğini tahmin eden araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıtta indirim bekleyen vatandaşlar benzinin litresine 1 lira 61 kuruş, motorinin litresine 1 lira 51 kuruş zam yapılınca akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturdu.