Ayt Haberleri

Ayt Haberleri

Kökten’den Başarılı Sporcuya Ziyaret

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, başarılı sporcu Songül Arslan Ayten’i ziyaret etti.

Vali İdris Akbıyık, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden anlamlı Gazeteciler Günü Programı

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

Kaytan: “ 10 ocak’lar gerçek Anlamda basın bayramı olmalı”

Medya sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların ve basın çalışanlarının 2024 yılına birçok sorunla girdiğini belirten Ege Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan, bu sorunların zaman geçirilmeden ele alınarak çözülmesinin, demokrasinin gelişimi için büyük önem taşıdığını kaydetti. Mesleki sorunların çözülerek 10 Ocak’ın gerçek anlamda basın bayramı olmasını dilediğini ifade eden Cem Kaytan, bir 10 Ocak’ı daha, yaşanan sorunlar ve geri alınan haklar nedeniyle “Çalışan Gazeteciler Bayramı” değil “dayanışma günü” olarak kutladıklarını ifade ederek sektörde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini şöyle sıraladı:

Başkanı Kaytan, 'Olayı yakından takip edeceğim'

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, Fethiye Belediyesi tarafından 12 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde www.gercekfethiye.com sitesinin Yazı İşleri Müdürü Emrullah Gök'e yapılan saldırının takipçisi olacağını belirtti.

EGF’den Açıklama “Gazetecilik Suç Değildir!”

Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Fethiye ve Nazilli’de basın mensuplarına yapılan saldırıları kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Ege Gazeteciler Federasyonu’ndan Kaymakam Ertaş’a ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

EGF’den Başkan Karaca’ya anlamlı ziyaret

Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Fethiyeli Milli Sporcu Dünya Üçüncüsü

Fethiye Karaçulha Şehit Mustafa Gökdal Ortaokulu’nda öğrenim gören 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Milli Sporcu İsmail Mündüz U23 Muaythai Dünya Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü oldu. 

Kaytan, “Demokrasinin vazgeçilmezi Yerel Medya”

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Cem Kaytan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu.

Afyonkarahisar’dan Fethiye’ye şampiyonlukla döndü

Fethiyeli Muaythai sporcusu Zarife Hira Salman, Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye Muaythai Federasyonu Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Üniversite Tercih Dönemi Yarın Sona Eriyor

17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşen TYT, AYT, YDT oturumlarından oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 20 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. Tercihler için listeler 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında alınıyor.

Üniversite Tercih Dönemi Başladı

17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşen TYT, AYT, YDT oturumlarından oluşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları 20 Temmuz tarihinde açıklanmıştı. ÖSYM takvimine göre üniversite tercihleri bugün başladı. Tercihler için listeler 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Başkan Kaytan'dan Müftü Çapçı'ya ziyaret

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü M. Korkmaz Peker Muğla İL Müftüsü Yaşar Çapçı’yı makamında ziyaret etti.

Cemiyet başkanlarından ortak açıklama

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, ortaklaşa yaptıkları basın açıklaması ile dün Ortaca’da, aracının içinde intihar etmesi sonucu ölü olarak bulunan polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesinde basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadılar. 

Profesyonel Fethiye’li Sporcu Songül Arslan Ayten kimdir?

Kadın boks spordalında adından söz ettiren Songül Arslan Ayten Muğla Fethiye’li boksördür.

EGF’de, Kaytan güven tazeledi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu’nun olağan genel kurulunda aynı zamanda Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanlığını yürüten Cem Kaytan güven tazeledi.

Muaythai şampiyonası yapıldı

Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 23 Nisan Fethiye Halk Eğitim Muaythai şampiyonası Halk eğitim Muaythai kursu sporcularının katılımı ile Arslan Fight Arena’da yapıldı.

Seçim çalışmaları değerlendirildi

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile birlikte İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

YENİ İL BAŞKANI AYTEN ARSLAN OLDU

DP (Demokrat Parti) Muğla İl Başkanı Ayten Arslan oldu

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDEN BİR DİZİ ZİYARET

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz ay yapılmıştı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçilirken Başkan Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDE CEM KAYTAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçildi.

BAŞARILI BOKSÖRDEN BAŞKAN OTGÖZ’E ZİYARET

Almanya Münih’te Lions Boxnacht 13’üncü Profesyonel Boks Maçında Alman Rakibini yenerek büyük bir başarıya imza atan bölgemizin ilk kadın boksörü Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena Sporcusu ve antrenörü Songül Arslan Ayten, başarısını Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile paylaştı.

KAYTAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın babası Enver Kaytan hayatını kaybetti.

BRONZLAŞMADA İLK TERCİH DOĞAL ÜRÜNLER

Yaz sezonu hızlı bir şekilde devam ederken insanlar sağlıklı bir şekilde bronzlaşmanın yollarını aramaya devam ediyor. Bu konuda fikirlerini söyleyen aktar işletmecisi Ahmet Aytopçu seçimini market ürünlerinden ziyade sağlıklı yağlardan yana kullandı.

BAŞKAN KARACA, “RENK VE FİGÜR, LİKYA YOLUNDA “ SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Likya Sanat Yolu Platformu Kurucuları, Ertuğrul ve Dilek Aydemir’in evsahipliğinde düzenlenen ve Türkiye’nin tanınmış ressamlarından biri olan Resul Aytemür’ün sergisinin özel konuğu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca oldu. Çalışmalarında, genel olarak İstanbul’un güncel yaşamını resmeden, kentin, sıradan yapısını, kişilerini ve toplumsal olaylarını ele alış biçimiyle, farklı eserler ortaya koyan Aytemür, Başkan Karaca’ya sergisi hakkında bilgi verdi.

TARHAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Şehrimiz esnaflarımızdan merhum Halil Aytuğlu’nun damadı, Gözde Tarhan’ın kıymetli eşi, eğitimci spor hocası Sabit Tarhan, geçirmiş olduğu kalp krizi sonu vefat etmiştir. Cenazesi Gölhisar Çeşmeler mezarlığında defnedilecektir.

EGF’den 24 Temmuz açıklaması

“Özgür basın topluma katkı sağlar!” Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı olan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, Sansürün kaldırılışının yıldönümü olan 24 Temmuz Basın Dayanışma günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Basının Sansürle değil, özgürce yayın yapması halinde topluma katkı sağlayacağını söyledi.

YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI

20 Temmuz’da açıklanması beklenen YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanması ile sınava girenler heyecan ile sınav sonuçlarına bakmaya başladı. Sonuçlar kimilerini sevindirdi kimilerini ise üzdü.

SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Seydikemer'in Çaltıözü Mahallesinde meydana gelen orman yangını büyümeden kontrol altına alındı. Tüm imkanların seferber edildiği yangın söndürme çalışmalarına 4 uçak ve 1 helikopter de katıldı.