Babası Haberleri

Babası Haberleri

Gizli'den muhtarlık adayı açıklaması

Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli çalışmalarına devam ediyor. Merhum babasından ve 2 dönemde abisinden edindiği bilgi ve birikimi ile doğup, büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için aday olduğunu belirten Gizli; “mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi.

Milletvekilli Ergun babasını kaybetti

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'un acı günü. İyi Parti Muğla Milletvekili olan Metin Ergun’un babası Teyfik Ergun hayatını kaybetti.

Hıdır Ailesinin Acı Günü

AK Parti MYK Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Nil Hıdır'ın babası Yahya Hıdır vefat etti.

Gazeteci Dereli'nin Babası son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin sevilen basın mensubu Fatih Dereli'nin babası Abdil Dereli, Özyer Camii’nde kılınan namaz sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Orman yangınında vefat eden arkadaşlarını unutmadılar

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi Pamucak mevkiinde 27 Haziran 2021 tarihinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden yangın söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir için amirleri ve mesai arkadaşları lokma döktürdü. Orman şehidinin babası ve babaannesi de lokma hayrına gelip oğulları için dua etti.

Vali Tavlı, Şehit Ailelerini Ziyarette Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Şehit Jandarma Muzaffer Akkuş’un babası Mehmet Akkuş’u  ziyaret etti. 

Aydemir ailesinin acı günü

Letoon Hospital Hastanesi sahibi Hasan Aydemir’in babası emekli Yarbay (Gazi) Sebahattin Aydemir 71 yaşında hayatını kaybetti.

Doğan ailesinin acı günü

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu gençlik koordinatörü Erkan Doğan’ın babası Durmuş Doğan hayatını kaybetti. Merhumun ailesine SED Medya olarak baş sağlığı diliyoruz.

MİLAS’LI ŞEHİT BABASI FERHAT GİRGİN, YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Muğla'nın Milas ilçesi Dibekdere Mahallesi'nde İkamet eden, Milaslı şehit Talat Girgin'in babası Ferhat Girgin Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TANIR’I EN ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tanır’ın babası Nihat Tanır’ın cenaze törenine katıldı. Meclis üyesi Tanır’ı en acı gününde yalnız bırakmayan Başkan Otgöz; “Çok üzgünüm. Belediye Meclis üyemiz, değerli kardeşim Mustafa Tanır’a ve ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

TECAVÜZE UĞRAYAN KIZ ÇOCUĞU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter tarafından babası tarafından kendisinden yaşça büyük olan evlilik adı altında tecavüz etmesine göz yumulan 6 yaşında küçük bir kız çocuğu için basın açıklaması yapıldı.

FAİK TORUNOĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ

Karslı Torunoğulları ailesinin babası, yardımsever iş insanı Faik Torunoğulları 83 yaşında hayatını kaybetti.

SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer’de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur’un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması ödül törenine renk kattı.

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEMİR’İN BABASINA SON YOLCULUK

Eski Milletvekli Nurettin Demir, babasını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

ALBAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın 96 yaşındaki babası Hüseyin Alban yaşamını yitirdi.

KAYMAKAM BALCIYA ÖZEL ZİYARET

Siirt Eruh Kaymakamlığı yapan Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı ve aynı dönemde beraber görev yaptığı Siirt Polis Özel Harekât Birinci Tim Amiri Kaymakam Balcı’nın babası Şükrü Balcı, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

KAYTAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın babası Enver Kaytan hayatını kaybetti.

Başkan Çıralı, “Babadağ’ın babasıyım, odanın kaptanıyım”

FRTTV ekranlarında yayınlanan Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sunduğu Fethiye programına konuk olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, neden tekrar aday oldunuz sorusunu canlı yayında cevapladı.

MUĞLA’DA BABASININ BAYRAĞINI TAŞIYAN 63 KADININ BAŞARI HİKAYESİ TÖRENLE TANITILDI

Muğla’da işini babasından devralarak sürdüren 63 kadının başarı hikâyesinin kitap, film ve sanal ortamda anlatıldığı ‘Babalar ve Kızları’ projesi görkemli bir törenle tanıtıldı. Muğla Odaları ve Borsası’nının desteğiyle TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 2020 yılında başlatılan projenin tanıtım gecesine Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) ilk kadın başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ onur konuğu olarak katıldı. Törende projede yer alan kadın girişimcilere ve destekçilerine belge ve kitap takdim edildi. Projeye Fethiye ve Seydikemer’den katılan kadın girişimcilere belge ve kitapları, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından verildi.

ARIKAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Şaban Arıkan’ın babası, Hikmet Selçuk’un kayınpederi Akif Arıkan hayatını kaybetti.

ORMAN YANGININDA EVLERİ YANAN BÜKÜM AİLESİ YENİ EVLERİNE KAVUŞTU

Seydikemer’in Arifler Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınını söndürme sırasında yaralanan ve anne babasının yaşadığı evi de yanan Kadir Büküm, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı ile kısa sürede yapılan yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Koyuncu Ailesi’nin acı günü

OSCAR Renta-Car Sahibi Osman Koyuncu’Nun babası Hüseyin Koyuncu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Hüseyin Koyuncu Eldirek Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şehit Orçun Munyas hayrına lokma

17 Şubat 2016 yılında Ankara Merasim Sokak’ta meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden Orçun Munyas hayrına babası Mehmet Nuri Munyas tarafından lokma hayrı yapıldı.

Fethiye Ülkü Ocakları şiir kitabı çıkartıyor

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve Ülkü Ocakları'nın fikir babası Başbuğ Alparslan Türkeş'in 25. vefat yıl dönümü olan 4 Nisan 2022'de dağıtımını yapacağı bir şiir kitabı hazırlıklarına başladı.

Büyükteke ailesinin acı günü

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin babası Hasan Büyükteke vefat etti. Vefat eden Hasan Büyükteke Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Arifler Köyü Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Eşen Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şehit öğretmenlerin ailelerine mektup ve şiir

Muğla Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi öğrencileri, PKK ve FETÖ terör örgütleri tarafından şehit edilen öğretmenlerin ailelerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mektup ve şiir göndererek yokluğunda şehit öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

İş kazasında hayatını kaybetti

Evli ve 2 çocuk babası Emrah Aykurt(40) Seydikemer İlçesi Ceylan Mahallesi’nde bulunan Alabalık tesisinde geçirdiği iş kazası sonunda hayatını kaybetti.

Oyuncaklarını Sergiledi

Emekli öğretmen Erol Hıra geçmişte dedesinin ,babasının oynadığı oyuncakları araştırarak aynısını yapıyor.Erol Hıra yaptığı oyuncakları Çarşı caddesi’nde bulunan FETAV Binası’nda sergiledi.

Oyuncakları Geçmişten Geleceğe Taşıyor

Emekli öğretmen Erol Hıra çocukları televizyon ,tablet ve televizyondan uzaklaştırmak amacı ile çocukluğunda kendisinin ,hatta babasının oynadığı oyuncakları yaşatmak ve geleceğe taşımak amacı ile ahşaptan,metalden oyuncaklar yapıyor.Erol Hıra yaptığı oyuncakları tanıtmak amacı ile 20 Kasım Cumartesi günü FETAV Binası’nda sergi düzenliyor.

Pınar Gültekin Cinayetinin 6’ncı duruşması yapıldı

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 6’ncı duruşması Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Haklarında delilleri yok etme suçundan iddianame hazırlanan Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan da katıldı. Avcı’nın eski eşi Eda Karagün ifadesinde, “Aldatılan taraf benim, mağdurum. 4 buçuk yaşında bir kız çocuğu büyütüyorum. Cemal'in yaptığı suç beni ilgilendirmiyor. Boşandık. Kızımla yeni bir hayata başladık.” dedi. Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı ise, “Allah belasını versin dedim o Cüce Bar’ın, cüce de tanımıştır o kızla dedim.” diye konuştu. Dava 1 Kasım’a ertelendi.